Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon elrontottam? Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon elrontottam? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy fiu, aki kb 3 hete random rámirt facen. Azota bezselunk, de ugy alakult h csak most, a héten tudtunk talalkozni először. Amugy kb minden nap órákat telefonalunk. Es hat elegge humoros figura, tehat rengeteg nem túl jegyzőkönyvbe illő vicc is elhangzott, amire nem vagyok büszke. Szoval volt mar minden. De csak ma jott szoba h a szülei mit dolgoznak. És direkt hulyult h mindig kertelt, meg terelte a témát, meg mikor elkezdte mondani, utana is mondja, hogy "jajj kiszáradt a torkom elotte, inni kell". Es ezen nevettünk h mar 20 perce nem sikerült kimyognie h a szülei mit dolgoznak, en meg veletlen olyat mondtam, amit utólag visszaszívok, de nagykn meggondolatlan volt. Azt mondtam h "jajj, hát annyira titkolózol, hogy a végén kiderül h az anyukad prosti". Utólag nagyon durva, nem is értem h miert mondtam :/ a pillanat heve vagy nem tudom. Erre közli velem h tudja h poenkodni akartam, de ez nem volt vicces, aztan tök szárazon meg ridegen kezdett beszelni, és akkor mondta is h mostmár régóta telefonalunk, feküdjünk le. Nekem meg olyan kínos volt az a helyzet, hogy nem bírtam tovabb hallgatni ezt, es kinyomtam :/ mondjuk a telefonban még bocsánatot kertem.. És most facen fel van háborodva (jogosan) h miert en vagyok megsertodve. De nem vagyok, csak egyszeruen kínos, hogy hogy lehettem ilyen hülye. Megírtam neki h ne haragudjon... :/ olyan gáznak érzem ezt, elszurtam talán.. Pedig máskor is mondtam mar neki kicsit sértőt, csipkelődőt (ahogy ő is), akkor vette. Mondjuk ez kicsit tenyleg túllőtt a célon, es olyan kínos, hogy lehettem ennyire hülye?! Mit tehetnek? Nagyon elrontottam??
2014. aug. 8. 00:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Elrontottad bizony, csak reményekdni tudsz, hogy megbocsát.
2014. aug. 8. 00:30
 2/12 anonim ***** válasza:
"leendő" anyósodat le*urváztad :D mond el, hogy kínosan érzed magad emiatt, és terelj témát :D
2014. aug. 8. 00:33
 3/12 anonim ***** válasza:
Ja hogy szerinted jogosan várja el, hogy bebújj az ágyába, mert te véletlenül beletrafáltál az anyja szakmájába?
2014. aug. 8. 00:33
 4/12 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy durva poén volt, de ha olyan jó a humorérzéke akkor vennie kellett volna a lapot, hogy nem az anyját szidtad, hanem egy poén volt. Ezen mit kell így fent akadni.
2014. aug. 8. 00:35
 5/12 A kérdező kommentje:
Nem ez a szakmája. Csak mondta h nála ez érzékeny tema. Es nyilván nekem is rosszul esne, bar nalam ez kevésbé érzékeny tema.
2014. aug. 8. 00:35
 6/12 A kérdező kommentje:
Mondta h a haverjaival is ez az egy káromkodás, ami úgymond tiltott.. Tehat kerülik. Nem tudom, neki mitől kényes ez az egesz ennyire. Biztos van valami oka..
2014. aug. 8. 00:37
 7/12 anonim ***** válasza:
én is zokon venném, hiába vicnek szánta, gondolom nem büszke a szülei munkájára, ezért esett neki ennyire rosszul
2014. aug. 8. 00:37
 8/12 anonim ***** válasza:
Ha bocsánatot kérsz, akkor nincs min fennakadnia, mert semmiféle rosszándék nem vezérelt. Ha még ennek ellenére is játsza a rohadtkomolyt, akkor hagyd.
2014. aug. 8. 00:39
 9/12 anonim ***** válasza:
Jó hát de na, akkor is. Bocsánatot kért aztán ennyi. Részvét táviratot az Ombudsman pecsétjével ne küldjön neki, komolyan. Még ha szándékosan bunkó lett volna, de így. Az agyam eldobom, azt hittem a kérdező a lány.
2014. aug. 8. 00:39
 10/12 A kérdező kommentje:
Megbocsátott, mondta h tudja h értelmes vagyok, ram nem is tudna haragudni, de nekem akkor is kínos :/ nagyon.. Foleg h tudom h őt ez mennyire érzékenyen érintette..
2014. aug. 8. 00:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!