Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon elrontottam? Emiatt azt hiheti, hogy játszadozok vele?
Egy buliban megismerkedtem egy sráccal.Eléggé ittas volt, de jót táncoltunk. Aztán láttam hogy folyton közeledik, belemelegedtünk a táncba és hirtelen megcsókolt.Annyira hirtelen jött minden, én visszacsókoltam, kb fél percig tartott.
Utána kaptam észbe,hogy szinte alig ismerem a srácot,mégis mit csinálok...utána nem engedtem többet,csak táncoltunk.Aztán úgy fogtam fel az egészet,hogy biztosan csak egy esti kaland volt, hiszen ő be volt rúgva én meg nemrég lettem szingli egy hosszú kapcsolat után, és ennyi meg belefér.
De másnap megkeresett, és beszélgettünk. Úgy vettem észre,hogy folytatást is akar, én meg nem tudom,hogy mit csináljak.
Nem akarok megint belekezdeni egy kapcsolatba,hisz nemrég ért véget egy hosszú,hiányzott a szabadság és a szórakozás(ami előtte nem igazán volt)Ezért is gondoltam,hogy egy csók belefér, mert amúgy tetszik a srác...
Ti mit gondoltok, ha lesz még egy ilyen alkalom,ahol újra csókolóznánk,akkor már annak venné,hogy én is komolyan akarok valamit tőle? Vagy akkor inkább ne is legyen semmi, ez így elítélendő és 'játszadozás'?Én elköteleződés nélkül szeretném jól érezni magam,de nem úgy hogy közben (akaratom ellenére)'bolondítok'valakit.
Lehet kicsit gyerekes dolog, de rosszul tettem,hogy smároltam vele,ha nem akarok semmit?18l
Te vagy az Zsófi ? :D
Amúgy ha beszélgetsz és csókolózol vele akkor többet fog hinni..
Ha szóba jön ez a dolog újra,mindenképp tisztázni fogom ezt.
Ha ő meg benne lesz abban,hogy mindenféle kötöttség nélkül csak táncoljunk esetleg csókolózzunk akkor oké...
Egyébként tetszik a srác eléggé,de félek egy újabb kapcsolattól :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!