Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért tetszik ennyire? Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tetszik ennyire? Miért gondolok rá ilyen sokat?

Figyelt kérdés

van egy srác, 3 hónapja ismertem meg egy buliban közös barátok által. akkor éppen szerelmi bánata volt, rossz volt a kedve, és bejöttünk egymásnak külsőleg, csókolóztunk. nagyon boldog voltam, pedig nem is akartam akkor vele összejönni. aztán eltelt egy kis idő. azóta már pár fiúval találkoztam, de egyik sem tetszett annyira, mint ő. pedig nem az a tipikus álompasi, de szerintem helyes. nem volt annyira jó a csóktechnikája, mégis vágyom egy újabbra. azóta alig beszéltünk, nem is láttam (majd fogom pár hét múlva egy újabb bulin). mindennap rá gondolok, most már nagyon szívesen összejönnék vele. de nem értem, hogy miért, pedig nem is csinált semmit, amivel elérhette nálam ezt... egyszer láttam, 1-2 csók volt, nem akar tőlem semmit, és mégis...

mi ennek az oka, és most mit kéne csinálnom?

18/L

2014. aug. 7. 21:33
 1/1 anonim ***** válasza:
Hát attól van ez ,mert annak ellenére ,hogy nem ,, álompasi" mégis tetszik neked. Várd ki az alkalmat, és csapj le rá, hacsak nincsen addig már késő ...
2014. aug. 7. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!