Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek? Hogy változtassak bármin?
Sziasztok. 17L vagyok hamarosan 18 leszek és nemtom vhogy "eluralkodott" rajtam a pánik, hogy még nem volt semmi. 15 éves korom óta érdekel a fiúzás, de volt egy srác akivel úgy volt hogy összejövünk de csalódtam, mert más lányt választott, és elkezdtem nagyon sok sráccal talizni csakhogy az önbizalmam visszanyerjem, de senkivel sem éreztem magam igazán jól, vhogy nem találom a hozzám illőt. Az egyik vagy egyfolytában beszél, a másik meg nyomulós, a 3. félénk, mártírkodós. Utána egy ideig mostanságig nem is akartam kapcsolatot, barátokkal voltam, nagyon sok barátom van, sokat mászkálok, nyitott vagyok de élőben úgy senki sem "szólított" meg mint a filmekben. És ez sem igaz hogy nem kell foglalkozni lesz vmi. Van 3 bnőm 18-19 évesek sose foglalkoztak ezzel mégse volt még senkijük. Tudom sok srácot elutasítottam mert nem hiányzott ezaz egész. Ráadásul eléggé tetszett egy srác akivel kavartunk de nem jött össze, persze nem rajtam múlott. Nem tudom mi a hiba bennem. Van 2 srác, akik közül az egyikkel lehet valami,de úgy érzem hogy görcsösen akarom.. szeretnék valakit, meg ez is aggaszt hogy nem volt még semmi.. szerintetek ez normális?
17L
először tisztázd le magadban, hogy mit szeretnél, mire vágysz egy kapcsolatban, és akit kiszemeltél azzal el tudod e ezt képzelni
sok ember van kényszerből kapcsolatba, nem feltétlen érdemes erőltetni, de mellőzni sem jobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!