Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kívánom a nőket ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kívánom a nőket ha nincs esélyem náluk?

Figyelt kérdés
Olyan rossz amikor látok nekem tetsző nőket. Olyan mint amikor egy bolt kirakatában ábrándozok valamiről amit sosem fogok tudni megvenni.
2014. aug. 7. 21:03
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ismerős érzés. Azért van, mert a hormonok dolgoznak és heteró vagy.
2014. aug. 7. 21:05
 2/9 anonim ***** válasza:
Talán mert ez a normális? Ha mindenki így gondolkodna, kihalna az emberiség.
2014. aug. 7. 21:06
 3/9 anonim válasza:
Szinte minden nőt kívánok, de baszhatom mert 15 vagyok, ezek melett elégéé macis.. Imádom a duci nőket, de nagyon tetszik az is, ha vékonyka.. Gyönyörűek az Ázsiaiak, de egy olasz vagy francia szépség sem semmi... barna, fekete, vörös a kedvenc de a szőkék is nagyon szépek.. tetszik a nagy mell, de ha kicsi az is bejön...tetszenek a velem egyidősek is, de egy korosabb nő is tud szép lenni... Rövid haj is izgat, de a hosszú a gyengém, imádom a természetes szépséget, de van akin eszméletlen jó a smink... Az az egy dolog zavar, ha a 190cm-hez nagyon alacsony a kis drága..
2014. aug. 7. 21:08
 4/9 anonim ***** válasza:
Mintha csak én írtam volna,nagyon jó a kérdés.
2014. aug. 7. 21:29
 5/9 anonim ***** válasza:
ez akár az én kérdésem is lehetne, ismerős érzés tesó, ne add fel, én is próbálkozom, talán egy nap összejön valami egy lánnyal, én a csúnyább lányoknál próbálkozom, remélem ők jobban elfogadnak így
2014. aug. 8. 01:21
 6/9 anonim ***** válasza:
Kezd el nőzni! Ne egyből egy bombázóhoz menj oda mert kezdőként nincs esélyed(úgy fog lekoptatni hogy csak magadra haragszol majd). Legyél szociális, magabiztos, ne sz@rd össze magad ha valaki megszólít. A kezdeti sikerek nagyot lendíthetnek rajtad. Egyre jobb nőkkel ismerkedhetsz. Amúgy a kérdésre válaszolva azért mert pasi vagy! :D
2014. aug. 9. 15:54
 7/9 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva az jobban zavar, hogy kívánom a nőket mint az esélytelenség. Ha nem lennének ezek az ösztöneim annyival kiegyensúlyozottabb lennék.
2014. aug. 9. 23:21
 8/9 A kérdező kommentje:

Nem halna ki, csak azok gondolkodnak/gondolkodnának így akiknek nics esélyük. De közülük sem mind. Nekünk úgysem lesz gyerekünk, ha szeretnénk se. Minden olyan lenne mint eddig, csak nem szenvednénk mi esélytelenek.

2014. aug. 22. 16:24
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha depis vagy ne itt őrlődj, hanem tegyél ellene!
2014. aug. 23. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!