Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kívánom a nőket ha nincs esélyem náluk?
Figyelt kérdés
Olyan rossz amikor látok nekem tetsző nőket. Olyan mint amikor egy bolt kirakatában ábrándozok valamiről amit sosem fogok tudni megvenni.2014. aug. 7. 21:03
1/9 anonim válasza:
Ismerős érzés. Azért van, mert a hormonok dolgoznak és heteró vagy.
2/9 anonim válasza:
Talán mert ez a normális? Ha mindenki így gondolkodna, kihalna az emberiség.
3/9 anonim válasza:
Szinte minden nőt kívánok, de baszhatom mert 15 vagyok, ezek melett elégéé macis.. Imádom a duci nőket, de nagyon tetszik az is, ha vékonyka.. Gyönyörűek az Ázsiaiak, de egy olasz vagy francia szépség sem semmi... barna, fekete, vörös a kedvenc de a szőkék is nagyon szépek.. tetszik a nagy mell, de ha kicsi az is bejön...tetszenek a velem egyidősek is, de egy korosabb nő is tud szép lenni... Rövid haj is izgat, de a hosszú a gyengém, imádom a természetes szépséget, de van akin eszméletlen jó a smink... Az az egy dolog zavar, ha a 190cm-hez nagyon alacsony a kis drága..
4/9 anonim válasza:
Mintha csak én írtam volna,nagyon jó a kérdés.
5/9 anonim válasza:
ez akár az én kérdésem is lehetne, ismerős érzés tesó, ne add fel, én is próbálkozom, talán egy nap összejön valami egy lánnyal, én a csúnyább lányoknál próbálkozom, remélem ők jobban elfogadnak így
6/9 anonim válasza:
Kezd el nőzni! Ne egyből egy bombázóhoz menj oda mert kezdőként nincs esélyed(úgy fog lekoptatni hogy csak magadra haragszol majd). Legyél szociális, magabiztos, ne sz@rd össze magad ha valaki megszólít. A kezdeti sikerek nagyot lendíthetnek rajtad. Egyre jobb nőkkel ismerkedhetsz. Amúgy a kérdésre válaszolva azért mert pasi vagy! :D
7/9 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva az jobban zavar, hogy kívánom a nőket mint az esélytelenség. Ha nem lennének ezek az ösztöneim annyival kiegyensúlyozottabb lennék.
2014. aug. 9. 23:21
8/9 A kérdező kommentje:
Nem halna ki, csak azok gondolkodnak/gondolkodnának így akiknek nics esélyük. De közülük sem mind. Nekünk úgysem lesz gyerekünk, ha szeretnénk se. Minden olyan lenne mint eddig, csak nem szenvednénk mi esélytelenek.
2014. aug. 22. 16:24
9/9 anonim válasza:
Ha depis vagy ne itt őrlődj, hanem tegyél ellene!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!