Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon kicsik a melleim és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon kicsik a melleim és fürdőruhába is alig látszik mindta levegő lenne benne!?!

Figyelt kérdés

És ez engem nagyon zavar 17évesen akkorák mind egy semmi:(

Kb ekkora [link] nagyon kicsi és mint mondtam nagyon zavar

Mit tehetek hogy nagyobb legyen?kés alá nem fekszem

2014. aug. 7. 18:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"mindta"?

A többiek jól mondják: el kell fogadni és kész.

2014. aug. 8. 10:15
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
7-esnek igaza van, nekem is nőtt a tabitól a cicim, de nekem azért írták fel, mert gondjaim voltak a ciklusommal. Szerintem csak azért szedni, hogy növessze a cickóidat hülyeség, mert valamikor abba kell hagynod, és akkor majd jól megszívod. Én közel a 30-hoz 7 év tabi után, mikor abbahagytam, úgy kirügyeztem a homlokomtól egészem a mellemig, hogy még előtte sem voltam ennyire pattanásos. Igaz, fiatalabbnak néznek így, de csak mert tele vagyok ronda pattanásokkal. F@ßajó ügy. Tényleg várd meg, hogy nőjön még egy kicsit, hátha kerekedik még 20 éves korodig, utána pedig próbáld elfogadni.
2014. aug. 8. 17:39
 13/17 anonim ***** válasza:
Semmi probléma nincs vele.
2014. aug. 8. 17:56
 14/17 Ramcsiii ***** válasza:

Most komolyan? 20 éves kortól nem nő többet a mell?

Nehogy már.. :(

2014. aug. 8. 18:01
 15/17 anonim ***** válasza:
Azért írtam a 20-at, mert akkor kezdtem el szedni a tabit, és nem tudom, hogy most attól nőtt meg, vagy kikerekedett volna-e magától is.
2014. aug. 8. 18:16
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2014. aug. 8. 18:55
 17/17 anonim válasza:
Szia én ismerek olyan lányt aki suliba ruhák alatt szép kis formás volt most nyáron meg találkoztam strandon és egyáltalán semmi melle nem volt nem dundorodott meg semmi mint ha 12-13 éves kislány vett volna fel melltartót a semmire pedig mondom normál ruhába volt neki szép kerek és ő is 17 éves ne akarj nagyobbat szép vagy te ahogy vagy majd fog nőni ne aggódj :)
2014. aug. 31. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!