Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon kicsik a melleim és fürdőruhába is alig látszik mindta levegő lenne benne!?!
Figyelt kérdés
És ez engem nagyon zavar 17évesen akkorák mind egy semmi:(
Kb ekkora [link] nagyon kicsi és mint mondtam nagyon zavar
Mit tehetek hogy nagyobb legyen?kés alá nem fekszem
2014. aug. 7. 18:25
1/17 anonim válasza:
Hagyd nőni még pár évig. Addig pedig vegyél fodros bikinit, az optikailag nagyítja.
2/17 anonim válasza:
Ezek szép mellek. Ne akarj változtatni rajta, fogadd el így magadat.
3/17 Ramcsiii válasza:
Hát ez babám sajnos genetika..
Ha kés alá nem akarsz feküdni,akkor nem nagyon lehet rajta változtatni,és szerintem a hideg-meled zuhany sem annyira hatásos..
Nekem is kicsik,ez van.. Ezzel nincs gond,akkor emeld ki azt a részed amelyikkel rendben vagy..Fürdőruhában meg kötve hiszem hogy nem nagyon látszik hogy volna,ez nem tiszta lapos mell...
Rojtos bikinifelső rá a megoldás :)
5/17 anonim válasza:
Mindenki olyan, amilyen. Amúgy meg 17 évesen még nincs teljesen kifejlődve. Esetleg szedhetsz hormonokat. Csak attól lehet, hogy hisztis leszel.
7/17 anonim válasza:
semmit nem tehetsz ellene
ha gondolod szedj fog.gátlót, valakinek beválik és nagyobb lesz a melle, valakinek meg nem változtat
8/17 anonim válasza:
...meg elég szép bundád nő, mindenhol. Pödörheted majd a bajuszodat is.
9/17 anonim válasza:
Nekem speciel pont ez a méret jön be, ha rám hallgatsz semmit nem változtatsz hanem büszke vagy rá ;)
10/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!:)
2014. aug. 8. 03:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!