Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tetszik jobban?
Figyelt kérdés
Rengeteg olyan jellegű kérdést olvastam hogy a kis mell tetszik-e jobban a férgiaknak vagy a nagy. Na most,az én kérdésem pedig az lenne hogy miért tetszik jobban sok férfinak a kis mell? O.o2014. aug. 7. 13:15
2/33 anonim válasza:
én nő vagyok de akit megkérdeztem a barátaim közül azt mondták, mert helyes, kis kedves, és nem lesz nagy lógós mell belőle később...
3/33 anonim válasza:
Formás, feszes, jó fogdosni, nem lóg, stb.
4/33 anonim válasza:
Ugyanazért, amiért szeretem a zöld színt. Mert ez tetszik...
5/33 anonim válasza:
Azért jobb a kis mell
Mert elég neki a kis hely.
Látványa is szebb a kicsinek,
Mint az órmótlan nagy didinek.
6/33 anonim válasza:
Az tetszik benne, hogy mell. Mert akár kicsi akár nagy, akár igazi akár szilikon...MELL!
9/33 A kérdező kommentje:
XD ötös...ezen jót mosolyogtam :D
Köszi a válaszokat,csak kíváncsi voltam :)
2014. aug. 7. 13:35
10/33 anonim válasza:
az én anyukámnak nagy mellei vannak, de nem lógnak neki.:) és igaziak.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!