Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk nektek melyik lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk nektek melyik lány tetszik jobban ezek közül?

Figyelt kérdés

14 éves lány vagyok és nagyon nemtudom eldönteni, hogy melyik stílus lennék szívesen. Mert ugye mindenki tartozik valamihez. A baj, hogy minden stílus tetszik.

[link]

[link]

[link]

az első az azért tetszik, mert számomra mindig is szokatlanul tökéletesek akik így néznek ki. Nem tünnek olyannak akik gyengék.

a 2. azért mert olyan jól öltözködnek és minden pasinak tetszenek.

a 3. mert olyan elegánsak.

2014. júl. 8. 13:04
 1/10 anonim ***** válasza:
75%
Akkor vegyítsd össze a hármat, és az a saját stílusod lesz. :)
2014. júl. 8. 13:06
 2/10 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de mind 3 TOTÁLIS KATASZTRÓFA.
2014. júl. 8. 13:07
 3/10 A kérdező kommentje:
az komoly lenne:D valahogy nemtudnám elképzelni, hogy hosszú vörös haj, gothos smink, piercing a rucim meg olyan nagyon csini meg a magassarkú:D
2014. júl. 8. 13:08
 4/10 A kérdező kommentje:
kinek a pap kinek a papné:) nekem tetszenek
2014. júl. 8. 13:09
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekem a 3. kategória jön be, közűlük is szerintem Selena Gomez, Debby Ryan és Amanda Bynes a legszebbek!
2014. júl. 8. 13:11
 6/10 anonim ***** válasza:
Ráadásul a 3. kategória olyan szeleburdi kislányos, tipikusan illik egy 14 éveshez!
2014. júl. 8. 13:13
 7/10 anonim ***** válasza:
Inkább a második, de csak akkor ha tényleg választani kéne...
2014. júl. 8. 13:14
 8/10 anonim ***** válasza:
Gót ne legyél.
2014. júl. 8. 13:14
 9/10 anonim ***** válasza:

a 2. és a 3. akár lehet egyszerre is

az 1-t meg ne

2014. júl. 8. 13:37
 10/10 anonim válasza:

A stílus az jön. A felvett stílus csak egy álruha, egy maszk. Tudom elcsépelt, de légy önmagad, járj olyan ruhákba, olyan sminkkel, olyan hajjal, amiben jól érzed magad, ami TÉGED kifejez.

Ezek a képek megformázottak, stúdióban készültek. Te meg egy hós-vér leányzó vagy, aki még szerencsére nagyon fiatal. Majd kialakul, hogy mi vonz téged. Ha természetjáró fazon vagy, akkor úgyis a kényelmes, praktikus dolgokat fogod preferálni. Ha városi, plázás csaj vagy, akkor meg a nagyoncsajos rucik lesznek a tieid. De még kialakulóban vagy.

Viszont meggyőződés nélkül ne legyél semmi. Ha pl nem vagy vallásos, ne hordj divatból keresztet. Ha nem vagy goth beállítottságú, ne legyél goth-os. Ők is csak kívülről tűnnek erősnek, belül pont olyan tétovák és bizonytalanok, mint te.

2014. júl. 8. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!