Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A Gyakoris emberek kedvelik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Gyakoris emberek kedvelik egymást?

Figyelt kérdés
:)

2014. aug. 7. 09:24
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
van akit igen, van akit nem
2014. aug. 7. 13:35
 22/27 anonim ***** válasza:
én senkit sem ismerek
2014. aug. 8. 10:07
 23/27 Emberek ***** válasza:
Én ismerek pár embert, de nem kedvelek mindenkit. Vannak nagyon jó humorú, és úgymond szerethető emberek, de a többség troll itt...
2014. aug. 8. 11:09
 24/27 Láttál már,de mégse :) ***** válasza:
17-es,ez mennyire igaz! :D
2014. okt. 1. 22:56
 25/27 anonim ***** válasza:
Engem biztos sokan utálnak. Ilyenkor mindig kiugrok az ablakon. Volt, hogy meg is rándult tőle a bokám. :/
2014. okt. 1. 23:03
 26/27 anonim ***** válasza:

Hát, nem mindenkit.

A filmes, könyves, művészet topicot szeretem, többnyire a divatot is. Sok hasznos infót kaptam már és többségében igényesne válaszolnak.

Bár a modellkedés, fogyókúra, plasztikai sebészet néha picit idegölő, mert ugyanaz a hat kérdés van újra meg újra ugyanazzal a sablonválasszal.

A sport-fitnessz kb ugyanez, csak ők még megszállottak is, különösen a paleósok.

A családi kapcsolatok - gyereknevelés témakörben gyakorlatilag mindenki szociopata és többnyire nem hogy gyereket, de egy zsák krumplit traumatizálnának a viselkedésükkel.

Ebben a topikban sok a gyökér, kétszer is meggondolom írok-e választ, és ha igen akkor hogyan fogalmazzam úgy hogy ne kapjak három random farok fotót PMben.

Mondjuk itt a szint legalját ezek a sértett lúzer tizen-huszonévesek képzik, akiket lehetelen meggyőzni arról, hogy torz a világképük.

De ezekből jut rendesen az emberek, és az egyéb kérdések topicba is.

Ettől elborultabb már csak a vallás/valláskritika témakör, ott tobzódnak a jehovák, vadkeresztények és egyéb megszállott szektások. Iszonyatos csőlátás és verbális gyilok van, őket se szeressem.

Politika dettó, van pár paranoid bőrfejű, aki mindenkiben a rézfäszúbaglyot látja.

Az ezotéria-angyalos-ufós topikba megmondom őszintén röhögni járok csak.

2014. okt. 1. 23:57
 27/27 anonim ***** válasza:
Nem én nem kedvelek senkit
2014. okt. 2. 11:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!