Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Gyakoris emberek kedvelik egymást?
Persze azér' van annyi anyázás meg oltogatás és trollkodás és segítőkész hozzászólás, "megdugnálak" megjegyzés és kéretlenben kapott f***szos fotó :D :D
Mondjuk néhányan olyanokat szólnak hozzá, hogy hangosan felröhögök, az irodában meg azt hiszik elmebeteg vagyok. De alapvetően ha utálnám, nem lennék itt :D
Elég sok emberrel beszéltem már itt, találkoztam is párral, és van, akikkel csak a kommentekben szimpatizáltunk egymással. Illetve vannak, akik utálnak. De nagy dolog.
Régebben a nevem is kint volt, megosztottam a gyk-s emberkék véleményét.
Nem ismerek innen senkit, csak a válaszokat látom, azok közül pedig van, ami szimpatikus, van, ami nem.
De általában kevésbé foglalkozok mások válaszaival, arra szoktam koncentrálni, hogy lehetőleg használható hozzászólásokat írjak.
Ezzel együtt azért örülök, ha néha-néha van olyan válasz, ami megnevettet, azt nagyon tudom értékelni.
Továbbra is úgy érzem, ez az oldal akkor működne jól, ha nem látszódnának a nicknevek. Mert sokan ez alapján ítélnek meg egy-egy választ. Akinek meg fontos, hogy egy anonim oldalon is látszódjon a nickje a válaszánál, annak hatalmas szereplési kényszere van, azt akarja, hogy mások tudják, hogy őőőő válaszolt. Szerintem ha nmlátszódhatna a nickje, nem is írna. :D Tehát szereti fontosnak érezni magát.
Ill. akkor nem jönnének létre kisebb csoportosulások meg bandák, ami a legtöbb esetben személyeskedésbe megy át,meg a viták fő forrása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!