Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok! Nektek milyen az ideál?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Nektek milyen az ideál?

Figyelt kérdés
2010. jan. 12. 17:11
 1/9 anonim ***** válasza:
Én fiú vok de szerintem a csajok sem értik miről beszélsz^^ Nagy fáradság lett vna leírni mire gondolsz...
2010. jan. 12. 17:17
 2/9 anonim ***** válasza:
ideális pasi: legyen ördögi tekintete, igazából én a sötét szemű és hajú pasikra bukom, de belsőleg legyen őrült, eredeti, vagány, őszinte, szókimondó, határozott és humoros, de érzékeny is legbelül. a pénz nálam kvára de nem számít, és az adonisz test is inkább taszít mint vonz. legyen csak olyan egyszerűen sportos. túrázós..
2010. jan. 12. 17:18
 3/9 A kérdező kommentje:
Az idális pasira gondoltam..(:
2010. jan. 12. 17:19
 4/9 anonim ***** válasza:
A párom az ideálom. Bár ez is fura, hiszen anno jó pár éve, amikor még nem ismertük egymást, más elképzelésem volt álmaim férfijáról (szőke, kék szemű, vékony), aztán megismertem a párom (barna szem, barna haj, magas, mackósabb alkat) és ha a világ összes vékony, szőke, kék szemű férfia tolongana az ajtó előtt, akkor sem kellenének és egyik sem lenne vonzóbb, mint a kedvesem. Én tapasztalatból mondom: az ideál elképzelésünk igen csak képlékeny.
2010. jan. 12. 17:21
 5/9 anonim ***** válasza:

Hát külsőre az idált inkább nem mondom, emrt ha vkibe beleszeretek, akkor már a külseje is tetszik.De amúgy ha nem szerelemről,c sak egyszerű tetszésről van szó, hogy elsőnek látom mondjuk az utcán, akkor főként az arc a döntő.Egy szép, helyes arc, vmi hozzá illő hajjal és nem pálcika testel az idál:DMeg általábana ruháikat is nézem, de persze nem eza döntő.

Belsőleg nem tudok ideált mondani.A lényeg, hogy jól érezzük magunkat együtt, mindig meg tudjon nevettetni, ne kritizáljon(nagyon nem bírom a kritikát:S), bár sokszor ezt is eltűröm, legyen okos(persze nem Einsteinre vágyom,de ne legyen egy idióta, akinek az agya nulla.Nagyjából ennyi.

De még fiatal vagyok, enm jártam még senkivel, szóval ez gondolom változni fog.

15L

2010. jan. 12. 17:38
 6/9 anonim ***** válasza:

A külső: legyen rövid haja és magasabb 175 cm-nél

belső: kedves,megértő,vicces és őszinte :D

2010. jan. 12. 18:41
 7/9 anonim ***** válasza:
barna haj mindenképp vagy világos barna de BARNA=)kék vagy barna szem 175-180 cm között.Ne legyen pálcika se hústorony.És legyen stílusa:)Kedves legyen mindenképp.
2010. febr. 17. 20:46
 8/9 a piccie Barbíííííí válasza:
megmondom én tutira!!! JUstin Bieber, ha netán a klónja lennél, akk léci irj!!! 15/L
2010. júl. 22. 01:15
 9/9 anonim ***** válasza:

Dettó az előző! Ha Justin-klón vagy írhatsz privit! :D Imádom a barna szeműeket és a sötét hajúakat! Bár Justinnnak nem túl sötét a haja de akkor is elképesztően néz ki! Az a mosoly! Huuuhhh! :D Na igen a barna szem barna haj a nyerő és és persze legyen helyes! Na meg ne legyen olyan tuskó akinek zokniból van az agya, ne legyen adonisz testű mert az inkább taszít mint vonz és ne legyen nagyképű aki tudja magáról hogy jó pasi:az ilyenektől hányok. Igaz a sötét szeműeket és hajúakat szeretem inkább de az se kizáró ok ha valaki szőke és kék szemű!

L/14

2010. szept. 6. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!