Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Nektek milyen az ideál?
Hát külsőre az idált inkább nem mondom, emrt ha vkibe beleszeretek, akkor már a külseje is tetszik.De amúgy ha nem szerelemről,c sak egyszerű tetszésről van szó, hogy elsőnek látom mondjuk az utcán, akkor főként az arc a döntő.Egy szép, helyes arc, vmi hozzá illő hajjal és nem pálcika testel az idál:DMeg általábana ruháikat is nézem, de persze nem eza döntő.
Belsőleg nem tudok ideált mondani.A lényeg, hogy jól érezzük magunkat együtt, mindig meg tudjon nevettetni, ne kritizáljon(nagyon nem bírom a kritikát:S), bár sokszor ezt is eltűröm, legyen okos(persze nem Einsteinre vágyom,de ne legyen egy idióta, akinek az agya nulla.Nagyjából ennyi.
De még fiatal vagyok, enm jártam még senkivel, szóval ez gondolom változni fog.
15L
A külső: legyen rövid haja és magasabb 175 cm-nél
belső: kedves,megértő,vicces és őszinte :D
Dettó az előző! Ha Justin-klón vagy írhatsz privit! :D Imádom a barna szeműeket és a sötét hajúakat! Bár Justinnnak nem túl sötét a haja de akkor is elképesztően néz ki! Az a mosoly! Huuuhhh! :D Na igen a barna szem barna haj a nyerő és és persze legyen helyes! Na meg ne legyen olyan tuskó akinek zokniból van az agya, ne legyen adonisz testű mert az inkább taszít mint vonz és ne legyen nagyképű aki tudja magáról hogy jó pasi:az ilyenektől hányok. Igaz a sötét szeműeket és hajúakat szeretem inkább de az se kizáró ok ha valaki szőke és kék szemű!
L/14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!