Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Arra gyűjtöm a pénzt, hogy egyszer ez összejöjjön?
Figyelt kérdés
Vajon találhatok majd olyan nőt,aki legalább egy hétig velem lesz a házamban pénzért?
Aki eljátssza,hogy a barátnőm....Szex nem feltétlenül kell legyen....De csók,érintések,simogatás esetleg egy kis petting is jöhet :)
2014. aug. 6. 20:58
11/18 A kérdező kommentje:
nem vagyok ronda...Csak van egy kis felesleg rajtam.
2014. aug. 6. 21:18
13/18 Kerida válasza:
Ne gubóz be kérdező!
Ha zavar a felesleg akkor sportol!
Szerintem nem vagy te annyira rossz eset. Vannak nők akiknek a férfi 100 kiló fölött kezdődik. :)
14/18 A kérdező kommentje:
120 kg voltam régebben.Most 90 alatt vagyok!
Kedves amit írsz Kerida.Köszönöm!
2014. aug. 6. 21:28
15/18 JohniDaren válasza:
Nő biztos lenne, aki megcsinálná ezt neked, de gondolj bele mi lenne utána. A te szeretethiányos állapotodban több mint valószínű, h beleszeretsz a csajsziba ás utána csak rosszabb lesz a helyzet mint most.
16/18 A kérdező kommentje:
Bele szeretni?? Ez eszembe se jutott....Ahhoz nagyon kedvesnek,és barátságosnak kell lennie,hogy ez megtörténjen (szerintem látszana rajta,hogy csak a pénzért teszi,és emiatt tuti nem szeretnék bele)
2014. aug. 7. 17:24
17/18 Szupi2 válasza:
Ha vársz, BIZTOS össze fog jönni :)
18/18 A kérdező kommentje:
Ha varok,és pénzt gyűjtök :)
2014. aug. 7. 20:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!