Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 éves fiú vagyok és még sosem smároltam, mit csináljak, hogy összejöjjön?
Elarulok egy titkot.Mikor eloszor csokoloztam, a lanynak nem arultam el hogy meg soha...:p
Lassan osszeert az ajkunk, egy kicsit simogattam az ajkat az enyemmel, aztan jottek a pici puszik, majd a nyelv de epp csak a hegye, egy ido utan mar rendesen smaroltunk es meg meg is dicsert hogy jol csokolok.
Szoval nem kell parazni, ezt nem lehet elb@szni.Csak finoman kezdd, ne dug le egybol a nyelved a torkan.Ha o tamad a nyelvevel, fimonam huzodj vissza, mosolyogj, es kozelits megint, ajkakkal.Ezt addig ismetled amig megadja magat es nem dugja a nyelvet a szadba (persze szavak nelkul) ez is plusz pont lesz mert jatekos voltal,es az ilyen jatek elegge izgato is.Amikor lecsitult, kezded a fent emlitett "technikat".
Mai napig igy adom a lanyoknak az elso csokot es bizony tetszik nekik.
Kez es labtorest:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!