Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hisztek a csodákban? Hisztek, hogy egyszer rátaláltok életetek párjára?
Figyelt kérdés
Nyári szünet nagy részében csak hülyítettek. Már kezdett végleg elegem lenni a pasikból mikor megjelent Ő.<3 Anya is túl hihetetlenek tartja, hogy ennyire normális barátom lett.2014. aug. 6. 16:23
1/10 anonim válasza:
Persze, hiszek. Csak éppen nem fogok kelleni neki. :DDD
2/10 anonim válasza:
Én személy szerint hiszek. Nekem is sokáig tartott, míg megtaláltam a hozzám megfelelő párt, és neten sikerült is. :) A fejemben voltak megfogalmazva különböző tulajdonságok, hogy mivel rendelkezzen, és hittem benne, hogy ha másnak jár, akkor ugyan úgy, én is megérdemlek egy rendes pasit. És sikerült végül. :)
4/10 anonim válasza:
igen, hiszek benne :)
amúgy 3-as, eddig ez lett a legnormálisabb költeményed
5/10 anonim válasza:
Nem hiszek benne.Ilyen,hogy nagy Ő,nem létezik.
6/10 anonim válasza:
Kezd belejönni a költő, hétvégére kiadhat egy verses kötetet.
7/10 anonim válasza:
Próbálok hinni benne,de ahogy telnek az évek,egyre rosszabb és kevésbé hiszek benne.Még egy párkapcsolat sem jön össze,pedig sok éven keresztül dolgoztam rajta,hátha... de így 8 évnyi semmit érő próbálkozás után szar...
9/10 anonim válasza:
Ezt egy reménytelen dolognak tartom, sajnos.
10/10 anonim válasza:
Nem, én már kinőttem az álmodozásból. Tudom, hogy soha nem lesz senkim.
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!