Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti gyakran szerelembe estek? És mit éreztek olyankor?
Figyelt kérdés
Az a bajom, hogy kisebb koromban volt 2 nagy szerelmem (mind ugyebár idősebb pasi), de most, hogy benne vagyok már a korban, egyszeruen nem tudok szerelembe esni. Vannak fiúk, akikkel talalkozgattam/jártam, de sose kaptam vissza ezt az érzést. Vagy lehet, hogy szerelmes voltam beléjük, csak nem is volt ez a "szerelem" akkora nagy dolog, mint ahogy elképzelem. Veletek is van ilyen? Mit éreztek, amikor szerelmesek vagytok? 16/L2014. aug. 5. 22:57
2/3 anonim válasza:
Sajnos igen! Erre már fáztam is rá,mert lefeküdtem a csajjal,és kiderült,hogy ő csak 1 éjszakára gondolt,dehát van ez így alapon nem adom fel! Hősszerelmesekre is szükség van :)
3/3 anonim válasza:
Én még csak egyszer voltam nagyon szerelmes de meg mindig szeretem pedig mar több éve es meg mindig reménykedem h megint összejövünk mert most van ra esely
De en most ugy érzem h nem fogok tudni mást szeretni :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!