Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mindjárt mondjátok, hogy a lányon legyen mit fogni?
20 éves lány vagyok.
Féléve még husis lány voltam,szép arccal és a fiúk nem nagyon néztek meg.
Most,hogy leadtam 11 kg-t a pasik megnéznek,bókolnak,szeretnének ismerkedni..pedig most eléggé vékony vagyok ( 50 kg ) .Akkor miért mondjátok azt,hogy a lányon legyen mit fogni ?
alacsony vagyok,160 cm,ahhoz szerintem nem kevés
csak azért tettem fel a kérdést,mert érdekel,hogy akkor ez most hogy is van :)
Ne vedd magadra, de tudod, a zsiráfot is sokan megnézik, mégsem akarnak egyet otthonra.
Másrészt: minek általánosítasz? Honnan tudod, hogy fél éve nem tetszettél a pasiknak?
nekem alkatra főleg a telt lányok jönnek be...
2 ok miatt:
- ölelkezős típus vagyok, és ők jobban bírják ha erősebben megszorítom őket, persze óvatos vagyok ilyen téren
- szerintem a telt lányok mosolya nagyon szép, nem tudom pontosan megmagyarázni, mert minden mosoly nagyon szép, de egy kicsit kerekebb arc más...meg mintha jobban csillogna a szemük, annyira szépek :)
de nekem főleg a belső számít, nem rég volt egy pozitív csalódásom külső ügyileg, főleg alkat ügyileg :)
a test az elme és a lélek hármasa alkotja az embert, és nem lehet csak a látható test felszínből megállapítani valakiről, hogy milyen :) én mondjuk jobban szeretem előbb a lelket és az elmét felfedezni :)
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!