Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők ennyire szeretnek a középpontban lenni, és szeretik ha mindenki őket nézi?
Figyelt kérdés
Most láttam az úton egy nőt, testhez simuló rikítóvörös ruha, mély dekoltázs (csöcs kiemelve)alig fenék alá érő egyrészesben. Nem volt olyan pasi, aki ne nézte volna kigúvadt szemmel, és őt ez nem zavarta. Komolyan, engem már zavarna, és kínosan érezném magam, ha ennyire feltűnő jelenség lennék, és kicsit diszkrétebben öltöznék. A nők ezt szeretik? Mert ez nem egyedi eset, gyakran látok ilyeneket.2014. aug. 5. 09:39
1/3 anonim válasza:
Biztos lehetsz benne, hogy nem véletlen mászott rá reggel a "dugnék bárkivel" szerelése. Nyilván van nő aki imádja ha megbámulják a pasik, ettől érzik magukat nőnek, hogy vonzóak. És valószínű már ráférne egy jó karbantartás, és ehhez pasihalász ruci kell. Kár hogy nem láttam, megnéztem volna én is a hölgyikét...:P
2/3 anonim válasza:
tudtommal a prostik szeretik ezeket a ruhákat
3/3 anonim válasza:
Nehéz kérdés, engem folyton megbámulnak, bármi van rajtam. Nagy mellem van (ami soha nincs kitéve), vékony vagyok, szőke. igazából ha olyan ruha lenne rajtam, mint amit írsz, abban se bámulnának meg jobban.
Én szeretem a testre simuló egyberuhákat munkába pl, néha van kis dekoltázsom, de a combom középéig érnek mindig a ruhák, nem a fenekem alá:)
Szerintem a csajnak vagy teljesen mindegy, hogy mit szólnak, vagy szereti mutogatni magát, vagy pedig egy bizonyos pasit akart elvarázsolni.:)
26l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!