Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igy tenyleg nem fogok tetszeni a fiuknak?
Figyelt kérdés
Hat en egyaltalan nem festem a szememet se magamat
Sokat ront ha nem sminkelrm magam? 14/l
Bocsi hogy ilyen ertelmetlen :)
2014. aug. 4. 15:59
2/17 anonim válasza:
Én jobb szeretem, ha nem sminkeli magát a lány.
Ha szép vagy, így is szép vagy. :)
3/17 anonim válasza:
ne rontsd el a borod az ilyen vackokkal, fiatal vagy még hozza. aki nem onmagadert szeret az vegyen guminot... ;)
4/17 anonim válasza:
Nem, nem, nem, nem, nem, nem, egyáltalán nem igaz ez.
Végre valaki. Talán nem veszett el a remény.
Vagy csak én örülök ennek?
Lehet van valami velem, de nem, hogy nem tetszik a smink, hanem (vicc nélkül) hányingerem van tőle.
Ez is közrejátszik abban, hogy nem ismerkedek lányokkal.
A másik meg a parfüm, vagy micsoda, :D
5/17 anonim válasza:
Hát utánam sok srác érdeklődik pedig soha nem sminkelek. És te se tedd. 15/l
6/17 anonim válasza:
Sajnos egy olyan smink nélkül ami pont jól áll tényleg nem fogsz annyira tetszeni a csávóknak, aki az ellenkezőjét mondja az igénytelen.
7/17 anonim válasza:
inkább legyél kedves, aranyos lány ne csúfold és ne használd ki a fiúkat!
8/17 anonim válasza:
Nézd, ha jó nézel ki akkor tetszeni fogsz nekik smink nélkül is, ha viszont csúnya vagy akkor nem.
Farkastörvények uralkodnak mindkét fronton.
9/17 anonim válasza:
Egyáltalán nem ront,sőt az a jó! :)
10/17 anonim válasza:
Nagyjából úgy van, ahogy előttem mondják, ha szép vagy, tetszeni fogsz nekik, ha csúnya, akkor nem. Viszont átlagosból jót lehet egy lányból kihozni, ha megfelelő a smink.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!