Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy hiába mosolygok bájosan a képeimen még se nagyon lájkolják fiúk vagy kevesen lájkolják kb vagy 10-en?
Kit érdekel mennyien lájkolják???
Én életemben egy képet tettem ki facebookra, a tablóképemet, azt csak azért is kb 96-an lájkolták, mert megtört a jég. 19/F
Talán előbb változtatnod kéne dolgokon. Nem a lájkok számát nézni. Hanem barátokat gyűjteni. Nekem átlagosan 50-en 60-an lájkolják a képeimet , de engem ez tényleg nem érdekel. Eleinte amíg nem jártam gimibe és nem voltak barátaim alig lájkolt vki a családtagjaimon kívül. Nekem jóval fontosabb volt, hogy legyenek barátaim aztán a lájkok jöttek maguktól de meg sem nézem az értesítéseket, annyira nem érdekel.
Viszont azt megfigyeltem, hogy nem a szépségen múlik hányan likeolnak, hanem, hogy mennyire vagy ismert/népszerű.
Egyébként soha nem értettem azokat akik a lájkokért reszketnek'. Meg ki írják fb-re hogy 'lécci lájk :*'
szerintem szánalmas. De ha már ennyire zavar akkor ismerkedj itt gyiken és add meg az fb profilodat, hátha likeolnak. Egyébként nem ítéllek el, biztos az a baj, hogy nincs önbizalmad és a lájkok talán löknének rajta.
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!