Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az hogy hiába...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy hiába mosolygok bájosan a képeimen még se nagyon lájkolják fiúk vagy kevesen lájkolják kb vagy 10-en?

Figyelt kérdés
Nem posztolok ki soha a facebookra idézeteket, se semmit. Nagy ritkán rakok ki képeket, de még azokat is kevesen lájkolják.
2014. aug. 4. 09:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Kit érdekel mennyien lájkolják???

Én életemben egy képet tettem ki facebookra, a tablóképemet, azt csak azért is kb 96-an lájkolták, mert megtört a jég. 19/F

2014. aug. 4. 10:47
 12/13 anonim ***** válasza:

Talán előbb változtatnod kéne dolgokon. Nem a lájkok számát nézni. Hanem barátokat gyűjteni. Nekem átlagosan 50-en 60-an lájkolják a képeimet , de engem ez tényleg nem érdekel. Eleinte amíg nem jártam gimibe és nem voltak barátaim alig lájkolt vki a családtagjaimon kívül. Nekem jóval fontosabb volt, hogy legyenek barátaim aztán a lájkok jöttek maguktól de meg sem nézem az értesítéseket, annyira nem érdekel.

Viszont azt megfigyeltem, hogy nem a szépségen múlik hányan likeolnak, hanem, hogy mennyire vagy ismert/népszerű.

Egyébként soha nem értettem azokat akik a lájkokért reszketnek'. Meg ki írják fb-re hogy 'lécci lájk :*'

szerintem szánalmas. De ha már ennyire zavar akkor ismerkedj itt gyiken és add meg az fb profilodat, hátha likeolnak. Egyébként nem ítéllek el, biztos az a baj, hogy nincs önbizalmad és a lájkok talán löknének rajta.

17L

2014. aug. 4. 11:14
 13/13 pinkpancser ***** válasza:
Sok ismerősöd van? Mert ha nem, akkor ne lepődj meg a kevés lájkon. De ha fel akarod dobni a számát, akkor nem bájosan kell mosolyogni, hanem kitenni ami van... az majd megmozgatja a fantáziát és a like gombot.
2014. aug. 4. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!