Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki, ha egy lánynak csak 20-an lájkolják a képét?
Figyelt kérdés
Van valami jelentősége nálatok?2014. júl. 31. 21:35
1/13 anonim válasza:
Lesz.rom.....maga a facebook is hidegen hagy :)
2/13 anonim válasza:
ostobaságod szinte ordít rólad.
3/13 anonim válasza:
Nekem még annyian sem, eleinte like-olgattak, de, hogy én nem kezdek bele az örült like-olgatásba az is biztos, örülhet az pár ember akinek írok a szülinapjára.
4/13 anonim válasza:
Nem, az ciki, ha egy szám neki ilyen fontos.
5/13 anonim válasza:
21 lájk annyira égő, gondolj bele a közel 7 milliárdból csak 20 lájk...
7/13 anonim válasza:
A mai világ a ciki! Ahol ha már nem lájkolnak, csúnya vagy! Ahol a rohadt "lájk" a lényeg, amivel SEMMIRE nem mész!
Neked lájkolják 20an a képed, abból mind elmegy a temetésedre.
Neki lájkolják 900-an, ismeretlenek, akik ha meghal akkor észre sem veszik!
9/13 anonim válasza:
Leszaarom a lájkokat, nem az a visszajelzés.
Én felőlem az egész szaaradék facebook meg is szűnhet.
De komolyan baazmeg nem hiszem el, hogy van ilyen számszopó ember ilyen megfelelési kényszerrel.. :D
Komolyan! Az óvodába nem versenyeztem ilyenekkel... :D
Szevasztok. :)
10/13 anonim válasza:
Kérdező! Most neked lajkolták annyira vagy a szerelmednek es cikinek tartod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!