Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az normális ha egy fiú magára...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális ha egy fiú magára felizgul?

Figyelt kérdés
Mert én simán feltudok magamra izgulni...:)
2010. jan. 11. 22:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Akkor te tulajdonképpen meleg vagy?
2010. jan. 11. 22:16
 2/11 anonim ***** válasza:
85%
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2010. jan. 11. 22:17
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem egyáltalán nem normális :S
2010. jan. 11. 22:18
 4/11 anonim ***** válasza:
lehet kissé búza lettél...
2010. jan. 11. 22:19
 5/11 A kérdező kommentje:
Ettől miért búza valaki? Én aa lányokat is szeretem, de magamra is feltudok izgulni...
2010. jan. 11. 22:22
 6/11 anonim ***** válasza:
Akkor meg bisex
2010. jan. 11. 22:24
 7/11 anonim ***** válasza:
53%
Én simán felizgulok néha magamra, bár lány vagyok. Sosem voltam leszbikus sokak nagy bánatára :)
2010. jan. 11. 22:26
 8/11 anonim ***** válasza:
Koplaló kamaszokra jellemző, és magától elmúlik. Jobb, ha nem járatod be nagyon ezeket a pályákat, mert elég könnyen lehet belőle önzés később, ami senkinek se jó. Egyébként ha kizárólag magadra és bizonyos, nem túl szigorú kritériumok közt megférő női testekre, akkor eddig minden rendben. Sajnos az ember ha nem figyel, akkor hajlamos nekilátni önmagában is gyönyörködni, ami egyébként megférne olykor-olykor, kevésbé túlfűtött ösztönökkel, ha netán hajlandó lenne a virágokban is ugyanúgy gyönyörkörni :) Érted hova akarok kilyukadni, nem lesz gáz, de a nő nem azért van, hogy a testével maszturbáljanak a kisfiúk, hanem ebben a vonatkozásban a férfi dolga odafigyelni a nőre. Sokat segít persze, ha komolyan biztonságban érzi magát veled...
2010. jan. 11. 22:40
 9/11 anonim ***** válasza:
51%

Alternatív válasz:

Rám??

2010. jan. 11. 23:11
 10/11 anonim ***** válasza:
Úgy érted, h a tükörbe nézel és......ááá ezt nem tudom elhinni :D
2010. jan. 11. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!