Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nektek milyen magas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek milyen magas fiúk jönnek be?

Figyelt kérdés

Ma filóztam ,hogy legtöbben azt írják ,hogy a fiúnak 10-15cm-el magasabbnak kell lennie, de ha egy csaj felvesz egy 13cm-es magassarkút akkor az az akkori 2cm-es különbség is zavaró a férfinek(legalább is nekem az lenne). Ha meg a cipőhöz illeszkedik egy férfi akkor cipő nélkül a férfinek 20cm-el magasabbnak kell lennie, ami szintén zavaró.

Én bár még növésben vagyok 15 évesen, de szerintem elkezdek megbarátkozni mostani magasságommal ami 175cm.

Ha az első részt nézem akkor egy 165cm-es lányt nem lenne nehéz találni,de ha fel vesz egy 13+cm es cipőt akkor már 3cm-el magasabb.

Vagy nem minden nő/lány szereti a magassarkúakat? Mert èn elèg sokat ismerek aki igen, és a 13-14cm körülieket, annak idején volt egy ismerõsöm akinek volt egy 16cm-es mgassarkúja.

2014. aug. 3. 20:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, Kérdező, így is jobban jártál, mint én a törpe 170cm-el. Amint látod szinte az összes nek min 175cm-es férfi kell de inkább 180cm. Szóval örülj, hogy legalább megütötted az általuk elvárt minimum magasságot. Sajnos alacsony férfiként a legtöbb partnerszámba sem vesz, pont a fenti plusz 15cm-es magassarkú dilemma miatt. Sajnos ez van van akik nem nyertek a genetikai ötöslottón 25/f
2014. aug. 3. 21:21
 12/14 A kérdező kommentje:

Szar dolog ez az egész, és az még rosszabb hogy lassan a 140cm-es csajoknak is minimum 180cm az alsó határ.

Szóval az itt válaszolók nagyja részének én alacsony lennék?

2014. aug. 3. 21:25
 13/14 anonim ***** válasza:
Én 176-177 cm vagyok (16 évesen), és nekem nagyon kellemetlen, mikor lefelé kell néznem valakire ha beszélgetünk vagy akármi, szóval nálam az alsó határ a saját magasságom. Magassarkút meg sehova nem hordok, nincs is magassarkúm.
2014. aug. 3. 22:50
 14/14 anonim ***** válasza:
Bár ez sok dologtól függ, de még akár 180 centis is lehetsz. Én 15 évesen 180 centis voltam 18 évesen lettem 184 centis és nem nőttem tovább. De például öcsém 17 évesen volt 175 centi és 179 lett 20 éves korára. Ő később állt meg a növésben mint én.
2014. szept. 20. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!