Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek, ha valaki veréssel fenyegetne titeket egy kérés miatt a barátnőtöknél? (mint valami börtönszokás, hogy jön az új kan és legyőzi a legerősebbet)
Figyelt kérdés
Barátnőm nővérének a srácáról van szó. A többit nem részletezném inkább.2014. aug. 3. 19:42
11/15 A kérdező kommentje:
flame off...
2014. aug. 3. 19:54
12/15 anonim válasza:
én, kizárnám amikor elmegy dolgozni, ha nincs bejelentve akkor semmi joga a lakásba tartózkodni, és ha veri az ajtót rendőrt is hívhatsz. :D
13/15 A kérdező kommentje:
nagyon nagy ez a lakás és a barátnőm hülye nővére beengedi az ilyeneket.
Nekem addig nincs is problémám vele amíg lehet velük emberien beszélni és elfogadják az itt kialakult szabályokat.
Ha nem, akkor ez megy. idővel valaki ki fogja nyomni a másik szemét.
2014. aug. 3. 19:55
14/15 A kérdező kommentje:
Igazából már azzal is jól megalázott a barátnőm előtt, hogy azt hiszi félek tőle. Nem félek, csak óvatos vagyok.
2014. aug. 3. 19:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!