Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám lepattintani?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám lepattintani?

Figyelt kérdés
Adott egy 22 éves fiú, aki állandóan elhív moziba, cukrászdába, városnézésre. Volt osztálytársaival nem tartja a kapcsolatot, a szüleinél lakik, még szűz és nincsenek lányismerősei, akik nem nézik levegőnek. Kicsit fura, de elbeszélgetek vele, kinézetre nem olyan vészes. Viszont én 15 vagyok, és nagyon nem kívánok találkozni vele. Szeretném lekoptatni, de a szerencsétlenkedőkkel szemben világéletemben kedves voltam, és nem bírok velük másképp viselkedni. Hogyan tudnám úgy a tudtára adni, hogy nagyon nem az én korosztályom, hogy ne bántsam meg?

2014. aug. 3. 19:41
 1/5 anonim ***** válasza:
figyelj, kedvellek és szeretném ha barátok lennénk, de többre te túl idős vagy nekem
2014. aug. 3. 19:42
 2/5 anonim ***** válasza:
hát amúgy igen ennyi
2014. aug. 3. 19:47
 3/5 A kérdező kommentje:
Már próbáltam, de nem fogja fel. Olyankor mindig tereli a témát, vagy megkérdezi, hogy hogy vagyok...-_-
2014. aug. 3. 19:59
 4/5 anonim ***** válasza:
édes istenem... akkor megmondanám neki világosan már tényleg......mit kell értetlenkedni
2014. aug. 3. 22:54
 5/5 A kérdező kommentje:
Oké, az lesz
2014. aug. 9. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!