Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Milyen a fenekem? (kép)
tudom, a képek minősége nem túl jó, a tükör koszos, a pizsamám meg béna, de jó sheggem van? mert aki eddig látta ruha nélkül és esetleg megfogta, azok szerint eléggé tökéletes,de én nem látom, mi benne olyan király
A seggeddel nincs baj, de a combjaiddal igen.
Vékonyak, mármint a combjaid vékonyak valójában, de van rajtuk egy csomó felesleg. Ettől függetlenül ha lefogynál nagyon vékonyak lennének, és formátlanok.
Nem sportolsz, és főleg nem erősítetted a combjaidat, pedig nagyon rád férne, és akkor a segged is tényleg király lenne, most nem király, inkább elmegy.
36:
Felesleges az egész válaszok listáját elolvasnod és átlagot vonnod.
Megmondom én neked milyen a segged, és tényleg segítségből, és jóindulatból, nem cikizésből, ezt elhiheted!
Az adottságid egész jók!
A jó segg lényege megmondja neked, hogy min kell változtatnod! A jó segg önmagában nem adott, nem jön egymagában, a jó segghez feltétel a jó comb is! Miért? Mert a jó segg az sport (nagyon nagyon ritkán a jó genetika) eredménye.
Hogy pontosak legyünk! A segged jó lenne, még jobb lenne, ha a combod is edzésben lenne és lenne formája. Most még alulfejlett kicsit izomzatilag. A jó segg alapja az edzett lábak és fenék. Ezt nem érheted el máshogy csak izomfejlesztéssel! Nem megijedni kell a konditeremtől, meg a súlyoktól, nem leszel tőle mamutlábú meg semmi ilyesmi, ez egy téveszme!
A másik apróbb probléma a felesleg rajtad. Mivel alulfejlettek az izmaid a seggeden és a combodon, így a felesleg is ront rajta, pedig ha alatta lenne izom, akkor még el is menne a mostani mennyiség, de így nem!
Egy jó étrend kéne, diétás + konditermi edzés. Ha nagyon nincs kedved a kondihoz, akkor bicaj, úszás, futás, de ezek meg sem közelítik a súlyzós edzés hatékonyságát! Mert kondiban 1-2 év alatt már pompás segged lehet, míg a többi sporttal max lemegy a felesleg de sokkal lassabban épül a combod és a segged formája.
Megmondom mi kell neked!
Diéta és jó étrend + guggolás, kitörés, lábtológép, lábfeszítő + lábhajlítógép, merev lábas felhúzás, + fenékgyakorlatok láblendítéses stb. vannak erre is külön gépek.
A legalapvetőbb a guggolás lenne, ezt nagyon nagyon kellene csinálni, különben sosem lesz elég formás segged és combod!
Biztos lehetsz benne, hogy ők edzenek, és guggolnak, és diétáznak, és attól ilyen a seggük, és nem mástól:
Hát nem minden nő ilyen segget akar? Dehogynem....
Nos, ez a módja, nincs más!!!
Amúgy egy kis olvasmány, de küldhettem volna más is, sok van:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!