Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » FIÚK! Milyen a fenekem? (kép)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FIÚK! Milyen a fenekem? (kép)

Figyelt kérdés

tudom, a képek minősége nem túl jó, a tükör koszos, a pizsamám meg béna, de jó sheggem van? mert aki eddig látta ruha nélkül és esetleg megfogta, azok szerint eléggé tökéletes,de én nem látom, mi benne olyan király

[link]

[link]

[link]

2014. aug. 3. 19:08
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:

A seggeddel nincs baj, de a combjaiddal igen.

Vékonyak, mármint a combjaid vékonyak valójában, de van rajtuk egy csomó felesleg. Ettől függetlenül ha lefogynál nagyon vékonyak lennének, és formátlanok.

Nem sportolsz, és főleg nem erősítetted a combjaidat, pedig nagyon rád férne, és akkor a segged is tényleg király lenne, most nem király, inkább elmegy.

2014. aug. 24. 22:48
 32/52 anonim válasza:
Nekem ilyen fenekem lenne ,egész nap a kezemen ülnénk!
2014. aug. 24. 22:52
 33/52 anonim ***** válasza:
8-9 kilót fogynia? úristen, dehogyis, itt max kis combalakításra van szükség, és annyi, ne adj ilyen hülye ötleteket...
2014. aug. 31. 02:40
 34/52 anonim ***** válasza:
nekem tetszik (:
2014. szept. 1. 08:12
 35/52 anonim ***** válasza:
Ez nem kérdés, csak azokat a válaszokat akarod olvasgatni, amiben a fenekedet dicsérik, pedig azokat várhatod, mert nincs jó s.gged.
2014. szept. 3. 16:44
 36/52 A kérdező kommentje:
#35: de, kérdés, pontosan mindenki őszinte véleményére vagyok kíváncsi. oké, hogy mondták már, hogy jó a sheggem, de nem feltétlen mérvadó pl. egy részeg srác véleménye. átlagot akartam vonni, hogy körülbelül a nép milyennek tartja, mivel mint kb.minden 18 körüli lány, egy kicsit torz az önképem, naponta változik, hogy kövérnek vagy csinosnak látom-e magam. ez csak egy kis önigazolás lett volna, de mindegy, sose jó, amit csinálok. azért köszi mindenkinek, aki őszinte volt, és nem csak bunkóskodni akart, vagy irigykedett (na de mire?).
2014. szept. 3. 16:57
 37/52 anonim ***** válasza:

36:

Felesleges az egész válaszok listáját elolvasnod és átlagot vonnod.

Megmondom én neked milyen a segged, és tényleg segítségből, és jóindulatból, nem cikizésből, ezt elhiheted!

Az adottságid egész jók!

A jó segg lényege megmondja neked, hogy min kell változtatnod! A jó segg önmagában nem adott, nem jön egymagában, a jó segghez feltétel a jó comb is! Miért? Mert a jó segg az sport (nagyon nagyon ritkán a jó genetika) eredménye.

Hogy pontosak legyünk! A segged jó lenne, még jobb lenne, ha a combod is edzésben lenne és lenne formája. Most még alulfejlett kicsit izomzatilag. A jó segg alapja az edzett lábak és fenék. Ezt nem érheted el máshogy csak izomfejlesztéssel! Nem megijedni kell a konditeremtől, meg a súlyoktól, nem leszel tőle mamutlábú meg semmi ilyesmi, ez egy téveszme!

A másik apróbb probléma a felesleg rajtad. Mivel alulfejlettek az izmaid a seggeden és a combodon, így a felesleg is ront rajta, pedig ha alatta lenne izom, akkor még el is menne a mostani mennyiség, de így nem!

Egy jó étrend kéne, diétás + konditermi edzés. Ha nagyon nincs kedved a kondihoz, akkor bicaj, úszás, futás, de ezek meg sem közelítik a súlyzós edzés hatékonyságát! Mert kondiban 1-2 év alatt már pompás segged lehet, míg a többi sporttal max lemegy a felesleg de sokkal lassabban épül a combod és a segged formája.

Megmondom mi kell neked!

Diéta és jó étrend + guggolás, kitörés, lábtológép, lábfeszítő + lábhajlítógép, merev lábas felhúzás, + fenékgyakorlatok láblendítéses stb. vannak erre is külön gépek.

A legalapvetőbb a guggolás lenne, ezt nagyon nagyon kellene csinálni, különben sosem lesz elég formás segged és combod!

Biztos lehetsz benne, hogy ők edzenek, és guggolnak, és diétáznak, és attól ilyen a seggük, és nem mástól:

[link]

[link]

[link]

Hát nem minden nő ilyen segget akar? Dehogynem....

Nos, ez a módja, nincs más!!!

Amúgy egy kis olvasmány, de küldhettem volna más is, sok van:

[link]

2014. szept. 3. 17:56
 38/52 anonim ***** válasza:
Szép:)
2014. szept. 11. 19:06
 39/52 anonim ***** válasza:
hááááááááááttttt......
2014. szept. 11. 19:13
 40/52 anonim ***** válasza:
szia, lányként válaszolok, ha nem baj! alapjában véve szerintem egész jó feneked van. viszont tényleg látszik, hogy nem sportolsz. járj el futni, mondjuk naponta először 10 percet, aztán 15, 20, 30 és így tovább. :) nekem lapos volt és szégyelltem mutogatni nadrágban is. neked pedig azért lenne miből építened ;) 1-2 hónap alatt te is látni fogod, hogy ívelődik :D
2014. szept. 11. 19:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!