Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Milyen a fenekem? (kép)
Figyelt kérdés
tudom, a képek minősége nem túl jó, a tükör koszos, a pizsamám meg béna, de jó sheggem van? mert aki eddig látta ruha nélkül és esetleg megfogta, azok szerint eléggé tökéletes,de én nem látom, mi benne olyan király
2014. aug. 3. 19:08
21/52 DreamWeaver válasza:
Szép, nőies, kerek. Nem tökéletes, ahogy semmi sem az a természetben, és éppen ettől tökéletes. Túl sok fogyásra nincsen szükséged. Neked ilyen a testalkatod. Gondolom úgy 160 és 165 között lehet a magasságod. Szóval jó a shegged, megnyugodhatsz. Már csak 999 ennél fontosabb tényező van a vonzó nő térképén. :)
22/52 anonim válasza:
Ez elég messze van a tökéletestől. Átlagon aluli, kövér, naracsbőrös, plöttyedt... 10 csajból 6-7-nek jobb segge van az utcán, most ez látszik is. Amúgy hogy lehet ilyen undorító színre festeni a körmöd? Sztem ízlésed sincs túl sok.
23/52 A kérdező kommentje:
az nem narancsbőr drágám, hanem koszos a tükör, amit a leírásban is írtam... amúgy nem plöttyett, nagyon feszes és kemény, eddig senki sem panaszkodott :) a körmöm pedig színváltós arany, csak nem látszik jól, és elég stílusos-divatos-egyedinek tartom magam (és mások is), úgyhogy ezt buktad haver :D
2014. aug. 4. 21:53
24/52 anonim válasza:
Jó farod van, de nem tudnál mutatni olyat, ahol kevesebb ruha takarja? :)
25/52 anonim válasza:
Valljuk be, hogy a tökéletestől távol van, de azért dugnám ha hagynád.
26/52 anonim válasza:
Eléggé husi vagy, de nincs ezzel probléma, nem mindenkinek jön be a sportos/feszes test.
27/52 anonim válasza:
"a körmöm pedig színváltós arany, csak nem látszik jól, és elég stílusos-divatos-egyedinek tartom magam (és mások is)"
No comment :)
Biztosan nagyon stílusos és divatos vagy...
29/52 anonim válasza:
Persze, van ennél jobb segg is, de aki ebbe nem tenné bele szívesen, az vagy meleg vagy impotens. Nekem tetszik. ;)
30/52 anonim válasza:
szerintem gusztustalan...max füstölve lenne jó sonkának
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!