Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most szakítottunk, mégis hogy lehet ez? Lelkileg ennyire nem lehet valaki .
2 éves kapcsolatomnak 1 hete vége lett és a lány már másik fiuval van. Friss szakítás, hogy a francba lehet ilyen könnyen túl lépni egy két éves kapcsolato? 1 hete még velem aludt, elvoltunk most meg ezt látom, hogy facebookon kiírja, hogy milyen szerelmes. Szerintetek ez csak egy álca, és neki is nehéz?
Normális válaszokat előre is köszönöm
"Aki szakit, azért szakit mert már nem érez az iránt érzelmileg semmit, maximum sajnálja az egészet, hogy fájdalmat kell okoznia."
Na de miért nem érez iránta már semmit? Mert a lány alapból nem volt olyan elkötelezett, mint a férfi. De nem is ezzel van a baj. Az emberek összekeverik az érzelmek eltűnését a helyettesítéssel. Lemerném fogadni, hogy te azért nem érzel már semmit iránta, mert az igényeidet már más szolgáltatja.
Ez olyan, mint mikor az embernek csak 1 legjobb barátja lehet. Mert ha az egyik már kielégíti szükségleteinket, akkor a másik már csak teher, ismétlés, "taszító".
Szóval (és most általánosságban beszélek) ha egy ilyen szituáció lép fel, akkor az esetek többségében, nem azért van a partner csere, mert az előző már nem szerethető, hanem azért mert az "új partner" taszítóvá teszi a régit.
15-ös egész másról van szó, kiismertem, pár hónapig együttjártunk és rájöttem hogy nem illünk egymáshoz. Normálisan mondtam, hogy szeretném befejezni vele a kapcsolatot, de nem fogja fel már hetek óta.
Közben még tart ez a szakitási procedura azóta megismertem egy fiút, akivel csak azért nem járok, mert még nem zártam le a régit.. De nem az miatt szakitok, mert jött a 3., hanem az miatt mert olyan tulajdonságai vannak ennek a srácnak, amit kiismertem és nem tudok elviselni és már kezd az idegeimre menni, hogy nem érti meg hogy ha az égvilágon senki nem lenne másik fiú a földön akkor se járnék vele..
"15-ös egész másról van szó, kiismertem, pár hónapig együttjártunk és rájöttem hogy nem illünk egymáshoz. Normálisan mondtam, hogy szeretném befejezni vele a kapcsolatot, de nem fogja fel már hetek óta. "
Jaaa. Hát így azért tényleg más. Sorry.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!