Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek vannak itt jólelkű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek vannak itt jólelkű, értelmes, értékes emberek?

Figyelt kérdés
velük ismerkednék :)

2014. aug. 2. 19:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Még szép, hogy vannak ilyenek.

Most írhatnám azt, hogy én is ilyen vagyok aztán vagy elhiszi valaki vagy nem.

De nehogy csak önreklámozás legyen, ismerek is olyanokat akik ilyenek.

Neveket nem írok mert úgysem mész vele semmire. :)

2014. aug. 2. 19:38
 12/16 anonim ***** válasza:
Ez az oldal túlságosan anonim ahhoz, hogy ilyesmi bármikor is kiderüljön. Bárki leírhatja, hogy igen.
2014. aug. 2. 20:30
 13/16 anonim ***** válasza:

Szerintem aki magára mondja, az eleve gyanús... :)

De vannak akinek a hozzászólásából érezni lehet a segítő szándékot. Mármint azokra gondolok akik segíteni járnak fel és nem ismerkedni, trollkodni és szórakozni.

Vannak névvel és névtelenül is jó válaszolók.

2014. aug. 2. 21:10
 14/16 anonim válasza:
Ha írsz, megpróbálkozhatunk egy beszélgetéssel, a többi pedig elválik majd.
2014. aug. 2. 21:36
 15/16 anonim ***** válasza:
igen!
2014. aug. 2. 21:42
 16/16 DreamWeaver ***** válasza:
Szerintem a többség itt GYK-n olyan vonásokkal rendelkezik, amiket leírtál. Más kérdés, hogy sokan rosszul értelmezik az anonimitás szabadságát és lehetőségeit. És a hétköznapi énjükben abszolút nem köszön vissza az itteni stílusuk, mentalitásuk. Személy szerint nekem nagyon sokak szimpatikusak a hozzászólásaik alapján. Összességében azt hiszem, hogy az itteni hozzászólások alapján nem fogsz tudni megismerni senkit. Ehhez Neked kell megtenned a szükséges lépéseket. Ne várd el tőlünk, hogy megspóroljuk Neked az odavezető utat. :)
2014. aug. 2. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!