Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Biszexuálisnak érzem magam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszexuálisnak érzem magam, mit tegyek? Összejöjjek vele vagy ne?

Figyelt kérdés

Még soha nem volt párkapcsolatom. A fiúk és a lányok is izgatnak, a csajok kicsit jobban. Egy srácon észrevettem, hogy bejövök neki.

F

2010. jan. 11. 19:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
23%
Nem biztos, hogy biszex vagy, ez teljesen normális, mikor még nekemse volt kapcsolatom, engem is ugyanugy vonzottak a lányok, mint fiúk.:) Hidd el ez idővel enyhülni fog, a gáz ott van ha a már van/vol kapcsid és a fiuk jobban érdekelnek!:) 19/l
2010. jan. 11. 19:44
 2/12 anonim ***** válasza:
74%
Énis bisex vagyok, pontosan ugyanugy mint te, csak én lány vagyok. A fiúk engem is jobban izgatnak, de a lányok is bejönnek. Szerintem ha felmered vállalni a szexuális beállítottságod, akkor nyugodtan kezdeményezz fiúk felé is. Énis ezt teszem, jöhet lány vagy fiú, ha bejön, kezdeményezek. Elvégre ezért vagyok bisex.
2010. jan. 11. 19:53
 3/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ne. Először próbáld inkább lánnyal.
2010. jan. 11. 20:09
 4/12 anonim ***** válasza:
ha van lehetőséged, naná
2010. jan. 11. 20:18
 5/12 A kérdező kommentje:
Hát elég vegyesek a válaszok eddig.
2010. jan. 11. 20:30
 6/12 anonim ***** válasza:
54%

Ha valóban bejössz neki, és ő is bejön neked, akkor hajrá. Ostobaság lenne csak azért elszalajtanod a lehetőséget, hogy "hátha a lányokkal sikerül, bla, bla". Most tetszel egy fiúnak, aki neked is, vágj bele. Ha nem jön össze a kapcsolat, akkor sem veszítettél semmit.

De nem írtad, hogy NEKED bejön-e a srác. Mert, ha nem akkor egyszerűen ne törődj vele, hogy tetszel neki, vagy beszélj vele.

2010. jan. 11. 21:14
 7/12 anonim ***** válasza:

Szeritem mindenféleképpen jó ha valamilyen kapcsolatot kialakítasz a sráccal, mert ha nem is jöttök össze, de meg tudjátok beszélni ezt a témát. És ha van egy meleg/biszex haverod ehhez akkor sokkal egyszerűbb.

Neked tetszik a srác? Honnan tudod, hogy te tetszel neki?

Remélem összejössz vele ;)

2010. jan. 11. 22:45
 8/12 A kérdező kommentje:

Utolsó kettőnek: Ha nem jönne be, fel sem tettem volna a kérdést. Miért ez a nagy kíváncsiskodás?:) Utolsónak: A logika azt diktálja; a viselkedéséből következtetek rá, hogy vmit akar.

Különös: Eddig csak egy válaszoló írta, hogy ne menjek bele, és ő is segítő szándékkal válaszolt, amit köszönök. Hol maradtak a fujjogó "sárdobálók", akik szinte rögtön felbukkannak az ilyen jellegű kérdés válaszmezejében, és elég trágárul leosztják a kérdezőt?!

Szívesen vennék egy-két bővebben kifejtett érvet-ellenérvet is.

2010. jan. 12. 13:42
 9/12 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Engem azért érdekel, mert én is hasonló helyzetben voltam/vagyok. Nagyon bejön egy srác, de azt hiszem ő hetero, de néha meg nagyon nem tűnik annak. Szóval ezért érdekel, hogy a "másik oldalon", hogy van ez.

Háát ennyi.

p.s.: Én örülök, hogy nem kezdte el senki sem káromkodva szidni a melegeket/biszexeket.

F/18

2010. jan. 12. 21:19
 10/12 anonim ***** válasza:
ne "aggódjatok", ami késik, nem múlik :(
2010. jan. 12. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!