Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fehér folyás? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Orvoshoz nem szeretnék egyenlőre menni, mert nem engedi meg a munkaidőm, azért írok ide, hátha itt tud valaki segíteni.
A fehér folyáson kívül semmi más panaszom nincs. Már használtam Betadin hüvelytablettát, ami gyorsan elpusztítja a baktériumokat, vírusokat és gombákat, azonban ez a folyásos panaszom még mindig fenn áll.
Lehetséges, hogy csak a hüvelyflórámat kellene helyreállítani egy Vagilact-Q féle tablettával?
Tudom, hogy minden nőnek van folyása..
Csak éppen a színe nem egészséges szerintem. Fehér.
szerintem is túlreagálod... ha ennyire aggódsz akkor kéretőzz el és menj orvoshoz mielőtt összevissza kenegeted magad mindennel, vagy nemtudom miket szedsz be... de leírás alapján nem érzem a dolog súlyát.. természetesnek hangzik
de mi baj lenne? büdös, sok, szokatlan az állaga?
Nekem is van, az állaga is sok, főleg a termékeny napokban. De amíg nem kellemetlen szagú és esetleg zöld, nem viszketsz, akkor valószínűleg nincs miért aggódnod. (Valószínűleg - Minden nőgyógyász mást mond, egyesek szerint természetes, mások szerint nagyon nem.)
Én belenyugodtam, ez van.
Akkor lehet tényleg csak túlreagálom.:/
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!