Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi van velem? (Kérdésed túl...

Mi van velem? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

Nem értem mi történik most velem. Barátommal már másfél éve élünk szexuális életet és még ilyen sosem volt.

Mindig védekezünk óvszerrel, egyszer sem szakadt ki. De mégis olyan furcsa vagyok...

Tegnap és tegnap előtt rám tört egy pármásodperces hányinger. De amint ettem elmúlt. Most pedig feltűnt hogy a ciklusom 21. napján testápoló állagú fehér folyásom van. A ciklusom hossza meg 26 naposak szoktak lenni

Ugye nem vagyok terhes?

Köszönöm a válaszokat! 18/L

2014. jún. 12. 22:05
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Várd meg, hogy megjön e, ha nem akkor csinálj tesztet. A hányinger a meleg miatt is lehet. A folyás is sok minden miatt lehet.
2014. jún. 12. 22:12
 2/8 A kérdező kommentje:
Meg belegondolva mikor hányingerem volt akkor aznap még nem ettem semmit és kb 10 óra volt akkor.
2014. jún. 12. 22:22
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehetsz terhes, ha mindig védekeztetek. Nem kell aggódni. Persze becsúszhat egy kis hiba (tömeggyártás stb) dehát nem hinném; egy a millióhoz . Várd meg a mensit, és nem kell parázni emiatt :)
2014. jún. 12. 23:27
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem hinném, hogy terhes vagy, nekem is volt nagyon sok mindentől hányingerem, ilyenkor a meleg, vagy a nemevés, tényleg több oka lehet.

Amúgy most figyeled a tested és minden apró jelre azt hiszed, hogy terhes vagy, de ne izgulj ennyire! Ha védekeztetek, nem vagy terhes, az esély persze mindig megvan, de elenyésző! :)

Üdv.

5 hetes km

2014. jún. 13. 08:29
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
a hányinger késöbb jön, általában az 5.-6. hét után. tehát mástól volt nyugi.
2014. jún. 13. 09:40
 6/8 anonim ***** válasza:

Ilyen korán még nincs hányinger, a beágyazódás sem történhetett még meg...

Szerintem is a melegtől, meg a nem evéstől lehettél rosszul.

Mensesz előtt a fehér folyás normális. :)

2014. jún. 13. 15:51
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, kicsit megnyugodtam :)
2014. jún. 13. 20:47
 8/8 A kérdező kommentje:
Ma kellett volna megjönnie, de még nem jött meg :( Bár az nyugtat egy kicsit hogy érettségi miatt izgulok és ma már voltak kisebb fajta görcseim is
2014. jún. 18. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!