Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen volt a legrosszabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen volt a legrosszabb randitok?

Figyelt kérdés
Mi történt, miért volt rossz?
2014. aug. 2. 09:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Amikor elvitt motorozni enmeg leestem. Betort az orrom mehettunk a korhazba :D de osszejottunk :p 20 L
2014. aug. 2. 09:02
 2/13 Kerida ***** válasza:
100%
Amikor randinál összefutottunk az exével és ő meg beült közénk harmadiknak. Aztán alázta a srácot rendesen. :D
2014. aug. 2. 09:05
 3/13 Mr. Truth ***** válasza:
26%
Amikor elmentem egy csajjal randizni és nem jött el de volt ott egy másik azzal meg lefeküdtünk ... a rosz benne az volt hogy nem tudom a nevét :(
2014. aug. 2. 09:06
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Múlthét előtti hétvégén elmentem egy csajjal hamburgerezni, de esküszöm valami Magneto lehetett a csaj, mert úgy tapadt a kezéhez a telefon, hogy olyan nincs. Végig pötyögte az egész randit, közbe meg néha odaböfögött egy okét vagy wáo-t. Akkor borult ki a bili, amikor ő kérte meg, hogy meséljek a munkámról, aztán 10 percnyi szájtépés után aszondja: bocs, nem figyeltem, épp a barátnőmmel dumáltam, megismételnéd légyszike?

Kifizetem azt az egy sült krumplit, amit megettem, aztán szép angolosan, szó nélkül eltávoztam a közeléből, mert nagyon kevés kellett ahhoz, hogy lenyomjam a torkán azt a tetves telefont.

2014. aug. 2. 09:10
 5/13 anonim ***** válasza:
Beszállnék a versengésbe, de az randinak számít, ha nem jön el a lány?
2014. aug. 2. 11:11
 6/13 anonim ***** válasza:

15 kōrül lehettem,nagyon bejōtt a srác, beültünk kávézni, de elcsentem a cigijét, hogy ne dohányozzon elōttem,az ölembe tettem a cigis dobozt, erre sikerült nevetésnél leinnom a dobozt kávéval, aztán az utcán találkozott a haverjával, ōsszebeszéltek és lerázott:(

sok rossz, vagy vicces/kínos élményem van

2014. aug. 2. 11:25
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg, volt egy rosszabb is. A törzshelyemen iszogattam, amikor megláttam egy lányt pityeregni. Egyik lány ismerősöm támogatta, majd én is odamemtem hozzá, végül nagyon jól elbeszélgettünk. Másnap már be is jelölt fb-on, ott megköszönte a társalgást, amit folytattunk is. Felvetette, hogy találkozzunk, én meg örültem, mint majom a farkának, mert egy csodaszép teremtésről volt szó. Egy kikötéssel magamnak mentem oda: Nem fogom megcsókolni!! Nem akartam kihasználni, mert épp szerelmi bánat miatt volt padlón. Végigdumáltuk az egész sétát, majd a végén leültünk egy padra a házukkal szemben. Ekkor mind közvetlenebb módon zajlottak a beszélgetések, így párszor fel is álltam, hogy na én megyek, de mindig marasztalt. Aztán egyszerre olyan közel találtam magamhoz, hogy kénytelen voltam engedni az érzésnek. Olyan csókban volt részem, mint még soha.

Ezután felállt és mint aki jól végezte dolgát elindult a házuk felé (letojva engem). Utánametem, kérdeztem, hogy most mi van, akkor ez mi volt, de annyi választ kaptam, hogy neki csak egy szájra volt szüksége.

Na itt voltam összetörve.

2014. aug. 2. 11:29
 8/13 A kérdező kommentje:

Húha, tényleg érdekes történetek.

Köszi hogy leírtátok :)

2014. aug. 2. 13:16
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

mekiben voltunk egy sráccal(csoporttársam egyetemen), nem volt elég, hogy egész idő alatt magáról meg az őt érdeklő unalmas hülyeségekről beszélt, de kb minden csajt lestírölt, majd amikor megette a kajáját a tálcát a mellettünk lévő asztalra tette. jött pár lány, akik oda akartak ülni, de ugye a tálcától nem tudtak, erre a srác mondta az egyik lánynak,hogy kiviheted nyugodtan...elvitette egy idegennel a tálcáját-.-. Az tett be nekem, hogy utána a "legjobb haverját" ócsárolta, hogy neki hogy hogy sikerült az a tárgy, ami a srácnak nem, meg hogy nem bánta volna, ha ő is megbukik. Ekkor felálltam, hogy elegem van, megmondtam neki, hogy gázos alak, és visszaszóltam, hogy "ja és a tálcámat vidd majd ki, köszi".

Máig sem értem,hogy hogy pazarolhattam az időmet egy ilyen idiótára, de jókat nevettünk rajta a barátnőimmel.:D

2014. aug. 2. 13:47
 10/13 A kérdező kommentje:
Szép beszólás volt a végére :D
2014. aug. 2. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!