Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, lányok! Mi volt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, lányok! Mi volt a legrosszabb indok, amivel lekoptattak?

Figyelt kérdés
2014. aug. 1. 22:57
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

A legviccesebb talán az volt, mikor egy srác kijelentette, hogy "vámpírokkal nem járok" (ugyanis világ életemben hófehér bőrű voltam), de viszonylag hálás vagyok neki, mert ettől fogva inkább nevettem gimiben a hasonlóan "érett" gondolkodású fiúkon:D

Persze olyan is volt, amikor pl egy barátomba szerettem bele, és kijelentette, hogy nem jöhetünk össze, mert arra rámenne a barátságunk. Kb 1 hét múlva már egy másik barátjával járt, aki halálosan féltékeny volt, így többé nem állhatott szóba velem. Ilyenkor már nem számított a barátságunk (sem).

2014. aug. 1. 23:54
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

A bajok itt szerintem azzal vannak, hogy lusták az emberek megismerni a másikat.

Persze mint mindenki én is az izgalmakat, szenvedélyt és a boldogságot keresem, de van akinél ez nem jön elő az első pillanatban.

Ilyenkor van az, hogy indok kell a továbblépéshez és mit is lehet mondani ilyenkor, ugye?

Nekem is sok ismerősöm mondja, hogy nem értik miért nincs barátnőm pedig ilyen meg olyan rendes, kedves és szorgalmas vagyok (nem fényezni akarom magam).

Egyszerűen nem tudok megnyílni egy idegen előtt ez első pillanattól és ez talán kívülről olyan mintha unalmas lennék.

Volt arra példa, hogy valaki kicsit vette a fáradságot és jobban megismert és csak csodálkozott, hogy én milyen is vagyok, nem is gondolta volna az elején.

Nem vagyunk egyformák(szerencsére) és ezt sokan nem tolerálják.

Micsoda kifogások.

Szerintem pedig nagyon is szépek a fehér bőrű nők. ;)

2014. aug. 2. 00:07
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

"Sokat kell tanulnom."

Nem tanult sokat.

2014. aug. 2. 14:40
 24/25 anonim ***** válasza:
Neked farkad van?
2014. aug. 2. 17:29
 25/25 anonim ***** válasza:

#22: Részben igaz a lustaság, de szerintem részben ostobaságról is beszélhetünk, sokan azért sem szánnak időt a másik megismerésére, mert tompa agyúak, nem is tudnak normálisan beszélgetni, ezért érzik jól magukat a hozzájuk hasonlóan hülye emberek körében. Másrészt meg a könnyebb ellenállás felé mennek, mint oly sokan, és macerás dolognak tartják az ismerkedést. Utána persze nyafognak, hogy mindig csak hülyéket fognak ki, akik kihasználják őket stb., csak azt nem veszik észre, hogy ha több időt fordítottak volna az ismerkedésre, akkor nagyobb valószínűséggel jöhettek volna rá arra, hogy ők (is) hibáztak. Az általad leírt csajjal (és a hozzá hasonlóakkal) az a probléma, hogy ha tízszer választanak bele, tizenegyedszerre sem tanulnak a saját hibáikból.

A lányok másik nagy csoportja - és pl. itt is rengeteg ilyennel futottam már össze - azon panaszkodik, hogy senki rá se néz, vagy ha igen, akkor bunkó módon közelednek, de ha te normálisan közeledsz, akkor rögtön leráznak. Persze azonnal jön a "mentség", hogy szegények biztosan félnek, meg rossz tapasztalataik vannak, de ha nem nyitnak mások felé, akkor mégis mit várnak? Plusz nekem is volt rengeteg rossz tapasztalatom (sőt: szinte csak az volt), mégse adtam/adom fel. De sokkal könnyebb nyafogni, mint tenni is valamit. Meg ha nem jön be nekik az illető, akkor miért nem ezt mondják meg? Arról már nem is beszélve, hogy még a legtöbb "átlagos" lánynak is irtózatosan magasak az elvárásaik, csak éppen azt nem teszik hozzá, hogy ők vajon mit tudnának adni egy kapcsolatban.

Ja, amúgy a "jófiúk" nem nagyon kapósak. :) Nagyon kevesen buknak arra, ha valaki kedves, rendes, régebben még talán jobban számított az ilyesmi, manapság a lányok többsége is közönséges, illetve nem nőiesen viselkedik, úgyhogy nem egyszerű a helyzetünk...

2014. aug. 3. 20:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!