Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, lányok! Mi volt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, lányok! Mi volt a legrosszabb indok, amivel lekoptattak?

Figyelt kérdés
2014. aug. 1. 22:57
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Sietnem kell haza.
2014. aug. 1. 23:06
 12/25 anonim ***** válasza:
96%
Az, amikor nem volt indok.
2014. aug. 1. 23:06
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Legrosszabb? A leghülyébbre gondolsz vagy a leginkább fájóra? Lehet válogatni, volt minden: van barátja, rondának tart (akár kimondatlanul is, de tudtam, hogy ez van a háttérben), nem akar magának senkit, túl távol lakunk, és szerinte úgyse tudnék túl gyakran menni stb., de a pálmát szerintem az viszi el, amikor találkozni akartam egy neten megismert lánnyal, és azt mondta, hogy azért nem, mert túl sok mindent tudok már róla, és kínosan érezné magát. A legbunkóbb meg az a csaj volt, akit itt ismertem meg, és mondta, hogy vegyem fel fb-ra, de utána b*szott visszaigazolni, és még annyit se írt, hogy bocs, de rondának tartalak. Szóval van miből válogatni...
2014. aug. 1. 23:07
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
"Bocs, de szerintem nem egymást keressük."
2014. aug. 1. 23:13
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Same story. Már vagy 5x eljátszották velem itt az oldalon... Pedig nem vagyok bűnronda, csak átlagos...

2014. aug. 1. 23:17
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

egy hétig nem keresett majd így szakított velem: ha szeretsz akkor most nem fogsz keresni, a te érdekedben. Legyen szép napod!

Azt hittem felrúgom azt a szemét ládát a szép napos duma miatt... másnap már egy másik csajjal volt kapcsolatban..

2014. aug. 1. 23:19
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

A "te jobbat érdemelsz" szöveg itt is meg volt.

Nekem olyan volt, hogy azt mondta " nem akar fiatalabbal kezdeni, mert eddig csak fiatalabbakkal volt együtt".

Az tény, hogy van köztünk 4-5 év az ő javára, de ami be tette a kaput az az volt, hogy rá nem sokra összejött egy nálam 5 évvel fiatalabbal.

Ki érti ezt? Ő már nem volt fiatalabb nála?

A vége az volt, hogy a srác jól kihasználta testileg és lelkileg, ja és pénzügyileg aztán mikor tényleg kellet volna az, hogy mellette legyen akkor egy gyerekes indokkal lelépett egyik napról a másikra.

Az élet előbb utóbb mindenkinek megadja azt amit érdemel, legalábbis szeretném ezt hinni.

27/F

2014. aug. 1. 23:19
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
#17: Az a baj, hogy túl sok van az általad leírt idiótákból, aki kicsit is igényes, annak a mai világban nagyon nehéz dolga van. A másik meg az, hogy Isten malmai sajnos lassan őrölnek, és hát oké, hogy mindenki megkapja a magáét, de ez nem tudja kárpótolni azt, hogy addig hány hülyével kell összefutnunk, aki képtelen gerincesen, normálisan viselkedni.
2014. aug. 1. 23:24
 19/25 A kérdező kommentje:
Talán a "Túl jó vagy hozzám." a legröhejesebb... Köszi az eddigi válaszokat!
2014. aug. 1. 23:27
 20/25 anonim ***** válasza:

" nem tudod megülni a bikát"

hahahah csira

2014. aug. 1. 23:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!