Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok! Mi volt a legrosszabb indok, amivel lekoptattak?
Same story. Már vagy 5x eljátszották velem itt az oldalon... Pedig nem vagyok bűnronda, csak átlagos...
egy hétig nem keresett majd így szakított velem: ha szeretsz akkor most nem fogsz keresni, a te érdekedben. Legyen szép napod!
Azt hittem felrúgom azt a szemét ládát a szép napos duma miatt... másnap már egy másik csajjal volt kapcsolatban..
A "te jobbat érdemelsz" szöveg itt is meg volt.
Nekem olyan volt, hogy azt mondta " nem akar fiatalabbal kezdeni, mert eddig csak fiatalabbakkal volt együtt".
Az tény, hogy van köztünk 4-5 év az ő javára, de ami be tette a kaput az az volt, hogy rá nem sokra összejött egy nálam 5 évvel fiatalabbal.
Ki érti ezt? Ő már nem volt fiatalabb nála?
A vége az volt, hogy a srác jól kihasználta testileg és lelkileg, ja és pénzügyileg aztán mikor tényleg kellet volna az, hogy mellette legyen akkor egy gyerekes indokkal lelépett egyik napról a másikra.
Az élet előbb utóbb mindenkinek megadja azt amit érdemel, legalábbis szeretném ezt hinni.
27/F
" nem tudod megülni a bikát"
hahahah csira
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!