Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van lenézve az ember...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van lenézve az ember lánya, ha nem gubózik be, és attól, hogy még nem talált rá az igaz szerelem, kalandozik?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok, egy elég jó művészeti iskolában tanulok, ugyan nem vagyok kitűnő tanuló, de a tanárok szeretnek és szakmailag is szépek az eredményeim.

Ennek fényében a szüleim elég sok mindent megengednek, hétvégente eljárhatok, így nyáron akár többször is egy héten, és addig maradok, ameddig jónak érzem. Szerintük ha magam jövök rá dolgokra, többre megyek.

Sokszor, főleg ezen az oldalon tapasztalom, hogy a magamfajta lányokat elítélik, cafkának tartják őket.

Ezt helytelennek tartom, mert én sem bújok ágyba fűvel-fával, de egy-egy csók elcsattan, na és? Nem hülyítek senkit, csak jól esik. Mert szerintem ilyesmivel is lehet kísérletezni, persze ésszel. Ésszel, mértékkel mindent lehet szerintem.

#buli #északai élet
2014. aug. 1. 21:30
 1/6 anonim ***** válasza:
80%
Van egy jó kis mondás : Aki k*rvának áll, ne csodálkozzon ha megb*sszák !
2014. aug. 1. 21:32
 2/6 anonim ***** válasza:
94%

Hát ha egy csókkal is beéred, nem lehet nagy nemi életed :)

A felnőttség egyik jele, hogy 1 tudod mit akarsz és miért 2. diszkréten is tudod intézni mert tudod mennyire korlátoltak az emberek körülötted 3. Magasról le tudod s***ni, hogy kinek mi nem tetszik. :) foglalkozzon a saját életével a tiéd helyett.

2014. aug. 1. 21:34
 3/6 anonim válasza:
62%
Azért arra is gondolj h lehet hogy te csak smárolgatsz viszont a partnerednek ez jelenthet többet is és én erre azért 17 évesen nem lennék büszke.
2014. aug. 1. 21:44
 4/6 A kérdező kommentje:
Helyesbítek, megesett már, hogy szexig fajult a dolog, de nem sokszor, és egy emberrel minden alkalommal...
2014. aug. 1. 21:46
 5/6 anonim ***** válasza:

könyörgöm most előszór is milyen magad fajta lányok?? nem is írtál semmit magadról kb.

vagy mire gondolsz? Pont itt írod, hogy nem szexelsz össze-vissza akkor meg mire föl jön ez a duma?

És kettő gratulálok! most ezzel csak te is olyan hülye lettél mint a többi. Mi a francot kell ezt egyáltalán fel venni. Ja amúgy meg most nézem, itt te irkálsz a csókolózásról, mintha egyáltalán bárki szólt volna bármit is. Beszólt valaki vagy mi?

Ha ezt nem írod le,, akkor,, hát akkor sincs semmi, és most hogy leírtad,, hát szintén nem. Csak "megkérdezted" ugyanazt 100ezredszerre

2014. aug. 1. 21:51
 6/6 anonim ***** válasza:

Régebben lenéztem, de azért, mert nem volt hozzá lelkivilágom, meg bátorság, stb., viszont sokkal életrevalóbbak akik élnek, emberek közt járnak és nem a 4 fal közt ülnek ahogy én tettem egész fiatalkoromban. Az sokkal ártalmasabb. Gondolom vigyázol rá, hogy ne kapj el semmit.

23l

2014. aug. 1. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!