Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, tudtok értékelni egy ilyen formát, vagy hidegen hagy benneteket? Kép lent
28-as vagyok, most látom csak, hogy nem is te vagy a képen :P
Hát akkor mutassál már magadról is egyet, nézzük mennyivel több munka van a te testedben mint a mi életünkben eddig :D
Csicska gyerek!
Ez már szerintem nem az egészséges szint, ez már túlzás. Ez átesett a ló túloldalára, és a túlzásba vitt sport sem egészséges, ahogyan semmi sem, ha túlzásba viszed. És az embereknek többnyire az egészséges tetszik, nyilván vannak, akik az extrém végleteket is vonzónak tartják, de a nagy átlag nem így van vele. És ez már egy extrém végletnek mondható, ami nemcsak hogy nem egészséges, de semmi esetre sem esztétikus. Legalábbis szerintem. És az ebben a kérdésben tényleg nem számít, hogy mennyi munka van benne, mert a szépérzékem nem a munkát kalkulálja bele a végeredménybe, hanem csak teljesen szubjektív értékelést ad a látottakról. Ami alapján nekem egy nagy NEM.
21/l
Kérlek ne haragudj meg, de nekem ez nagyon nem tetszik. :(
Az tény, hogy a nők az erős férfiakat szeretik, aki megvédi őket, de ez már túl sok. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!