Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz, ha valaki aranyos, cuki?
Figyelt kérdés
Minden srác ezt mondja rám, hogy milyen kis cuki lány vagyok, mennyire aranyos,szép...stb, de én inkább örülnék ha azt mondanàk, hogy szexi vagyok. Nem öltözködöm kislányosan, hosszú, sötét hajam van, nem szoktam soha összefogni, öltözködésem is inkább nőies, annyira alacsony sem vagyok (160 körül), tehát már fogalmam sincs miért mondják ezt rám, és mit tehetnèk még ellene.
2014. júl. 31. 10:31
1/8 anonim válasza:
A leírtak alapján számomra elég szexi vagy
2014. júl. 31. 10:34
2/8 anonim válasza:
Nem értem miért zavar, jobb lenne, ha bányarémnek neveznének?
2014. júl. 31. 10:34
3/8 anonim válasza:
Én általában valakinek a viselkedésére szoktam mondani, hogy aranyos, vagy cuki, nem a kinézetére. De egyébként nincs ezzel semmi gond, ilyen a kisugárzásod, ha ez jön természetesen, akkor szerintem ne akarj rajta erővel változtatni. Aztán ha lesz barátod, ő biztosan szexinek talál majd.
2014. júl. 31. 10:41
4/8 anonim válasza:
egyik lány ismerősömre is azt mondják, hogy cuki és ő sem sezreti, de nem értem mi bajotok van ezzel amúgy? inkább örüljél, hogy tetszel másoknak
2014. júl. 31. 10:51
5/8 anonim válasza:
Szerintem örülj neki. Ha valaki azt gondolja, hogy aranyos vagy és cuki, akkor biztosan szexinek is tart. Nálam például többet jelent az, hogy azt mondom egy lányra, hogy aranyos és cuki, mint, hogy szexi.
2014. júl. 31. 11:01
6/8 anonim válasza:
Nem rossz, sőt inkább nagyon is jó dolog. Gondom, így próbalnak a kedvedbe járni, udvarolgatni.
Ha ennyire zavar, akkor légy bunkó, flegma. Nyugi utána senki sem fog aranyosnak tekinteni.
Öltözködéssel, merész sminkeléssel el tudod érni hogy szexynek mondjanak; egy mélyen kivágott dekoltázs, feszülős cica naci...
S lőn máris megváltozik rólad a véleményük.
2014. júl. 31. 11:39
7/8 A kérdező kommentje:
Akkor nem feltétlen jelent rosszat ez az aranyos? Nem csak udvarias visszautasítás?
Szoktam cicanacit hordani, igaz nem úgy, hogy bevág, átlátszik,sminkelni is szoktam magam.
2014. júl. 31. 11:46
8/8 anonim válasza:
Visszautasítás? Én abszolút bóknak szánom, ha egy lányra azt mondom, hogy éedes, aranyos, vagy cuki :) És szerintem mások sem rosszból mondják, hidd el :)
A cicanadrág nagyon szexi, DE kicsit kihívó szerintem. Nem utcai viseletnek való (nem is arra találták ki).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!