Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mennyire színpatikus egy ilyen hímnemű alany?
Önmagában a felállás az lenne, hogy teljesen végletember vagyok. Mármint olyan szempontból hogy az ízlésvilágom, és az érdeklődési köröm olyan, ami általában vagy a nagyon öregeket, vagy nagyon fiatalokat foglalkoztatja. :)
Konkrétan példával élve, imádom a meséket, főleg a 3D animációkat (én is szeretek olyanokat készíteni) és mindemellett rajongok a filozófiáért. így elég fura tud lenni, mikor mondjuk, olvasgatom Nietche - Vidám tudomány c. könyvét, majd mikor befejeztem bekapcsolom a LEGO The Moviet és visítok a röhögéstől azon, hogy a szakállas varázsló leesett a szakadékba. :D
Vagy mondjuk épp vitát folytatok egy kávézóban az Anarcho-nacionalizmus létjogosultságáról, s a vita közepén egyszer csak felkiáltok: FAGYI! Mert, hogy megláttam az étlapon... és kell nekem... szeretem a fagyit... No, igen, a frászt szokom hozni az ilyenekkel az emberekre :D (mondjuk, nem érdekel különösebben, szerintem inkább vicces.)
Hozzáteszem, most hogy visszaolvastam ezt a kérdést, rájöttem, hogy én vagyok A Cukrosbácsi... elég durva felismerés...
Mindenesetre, csajszik... vélemény? :)
(no és persze a trollok se kíméljenek, de aztán igazán vicces legyen! )
19f
Tudálékos, infantilis pö.cs vagy, és még írni meg fogalmazni sem tudsz normálisan.
"Hímnemű alany" omfg.
5 perc után vagy otthagynálak, vagy szarrá aláználak.
vki írta, hogy "5 perc után vagy otthagynálak, vagy szarrá aláználak." - hát kb. én is így lennék ezzel, de én inkább téged küldenélek el a p*-ba mesét nézni! :D
utálom az ilyen típusú lányokat (pedig lássuk be, náluk még valameddig elnézhető a gyerekesség). középsuliba nálunk mindig a stréberek voltak ilyenek.
azt tudnám javasolni, hogy nőjj föl végre! kib*szott férfi vagy, aki vezetésre termett! És a csajoknak is hidd el, ez jön be... ha gyereket akar, akkor csináljatok inkább, ne te legyél az! :'D
mondom ezt persze minden ellenszenv nélkül! ;)
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!