Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, mennyire színpatikus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mennyire színpatikus egy ilyen hímnemű alany?

Figyelt kérdés

Önmagában a felállás az lenne, hogy teljesen végletember vagyok. Mármint olyan szempontból hogy az ízlésvilágom, és az érdeklődési köröm olyan, ami általában vagy a nagyon öregeket, vagy nagyon fiatalokat foglalkoztatja. :)

Konkrétan példával élve, imádom a meséket, főleg a 3D animációkat (én is szeretek olyanokat készíteni) és mindemellett rajongok a filozófiáért. így elég fura tud lenni, mikor mondjuk, olvasgatom Nietche - Vidám tudomány c. könyvét, majd mikor befejeztem bekapcsolom a LEGO The Moviet és visítok a röhögéstől azon, hogy a szakállas varázsló leesett a szakadékba. :D

Vagy mondjuk épp vitát folytatok egy kávézóban az Anarcho-nacionalizmus létjogosultságáról, s a vita közepén egyszer csak felkiáltok: FAGYI! Mert, hogy megláttam az étlapon... és kell nekem... szeretem a fagyit... No, igen, a frászt szokom hozni az ilyenekkel az emberekre :D (mondjuk, nem érdekel különösebben, szerintem inkább vicces.)

Hozzáteszem, most hogy visszaolvastam ezt a kérdést, rájöttem, hogy én vagyok A Cukrosbácsi... elég durva felismerés...

Mindenesetre, csajszik... vélemény? :)

(no és persze a trollok se kíméljenek, de aztán igazán vicces legyen! )

19f

2014. júl. 31. 01:38
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Ismét kösz. Ejj, de nem figyelek már. :D
2014. júl. 31. 02:08
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
A "színpatikus"-ig olvastam...
2014. júl. 31. 05:36
 13/17 anonim ***** válasza:

Tudálékos, infantilis pö.cs vagy, és még írni meg fogalmazni sem tudsz normálisan.

"Hímnemű alany" omfg.

5 perc után vagy otthagynálak, vagy szarrá aláználak.

2014. júl. 31. 07:18
 14/17 anonim ***** válasza:
Hát igen a 'színpatikus' nekem sem nagyon jön be, de alapvetőleg én is ilyesmi szerzet vagyok. A pszichológiát jobban szeretem mint a filozófiát, többet is olvasok róla, de szeptembertől ha minden igaz tantárgyam lesz a filozófia. Nem cukrosbácsi vagy, inkább kicsit gyerekes.
2014. júl. 31. 09:11
 15/17 anonim ***** válasza:
Hát, nem tudom. Egy ideig vicces, aztán kezd sok lenni, végül már rohadt idegesítő. Együtt voltam diákmunkázni egy ilyesmi csajjal, na hát tőle kifutottam a világból.
2014. júl. 31. 13:20
 16/17 anonim válasza:

vki írta, hogy "5 perc után vagy otthagynálak, vagy szarrá aláználak." - hát kb. én is így lennék ezzel, de én inkább téged küldenélek el a p*-ba mesét nézni! :D

utálom az ilyen típusú lányokat (pedig lássuk be, náluk még valameddig elnézhető a gyerekesség). középsuliba nálunk mindig a stréberek voltak ilyenek.

azt tudnám javasolni, hogy nőjj föl végre! kib*szott férfi vagy, aki vezetésre termett! És a csajoknak is hidd el, ez jön be... ha gyereket akar, akkor csináljatok inkább, ne te legyél az! :'D

mondom ezt persze minden ellenszenv nélkül! ;)

21/F

2014. aug. 1. 08:26
 17/17 anonim ***** válasza:
Vagy keress olyat aki így is szeret, ennyi. Bár ez tényleg rohadt idegesítő lehet. Ilyet tényleg inkább csak lányoktól fogad el az ember. Én inkább régi mese párti vagyok.
2014. aug. 1. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!