Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hahó férfiak! Mondjuk számokba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hahó férfiak! Mondjuk számokban milyen a tökéletes, kellemes nő számotokra?

Figyelt kérdés
Magasságra? Súlyra? :)
2014. júl. 30. 13:55
1 2
 11/14 anonim válasza:

Ezek szerint olyan hosszú a lista, hogy nem tudtad megjegyezni. :D

Szerinted ha a veled egykorúak(azt írtad 21 vagy) meghallják, hogy neked van egy ilyen listád, meg hogy már egész életedre keresel párt, akkor nem fognak fejvesztve menekülni előled? Hát, sok szerencsét...

2014. júl. 30. 14:20
 12/14 anonim ***** válasza:

még ha hihetetlenül hangzik, volt aki pont emiatt írt rám :D

látta a listát egy válaszomban és azért írt...meg volt olyan akire én írtam, és mondta, hogy látta már a listát, csak nem akart rám írni mert nem akart nyomulósnak tűnni...szóval nem mindenkit riaszt el...

én is meglepődtem :)

2014. júl. 30. 14:23
 13/14 anonim ***** válasza:
"eddig direkt nem is akartam senkit" a másiknál még azt írtad, hogy volt már nőd
2014. júl. 30. 15:33
 14/14 anonim ***** válasza:
igen...volt barátnőm, de a szakítás után nem akartam senkit évekig...
2014. júl. 31. 08:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!