Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hahó férfiak! Mondjuk számokban milyen a tökéletes, kellemes nő számotokra?
Figyelt kérdés
Magasságra? Súlyra? :)2014. júl. 30. 13:55
11/14 anonim válasza:
Ezek szerint olyan hosszú a lista, hogy nem tudtad megjegyezni. :D
Szerinted ha a veled egykorúak(azt írtad 21 vagy) meghallják, hogy neked van egy ilyen listád, meg hogy már egész életedre keresel párt, akkor nem fognak fejvesztve menekülni előled? Hát, sok szerencsét...
12/14 anonim válasza:
még ha hihetetlenül hangzik, volt aki pont emiatt írt rám :D
látta a listát egy válaszomban és azért írt...meg volt olyan akire én írtam, és mondta, hogy látta már a listát, csak nem akart rám írni mert nem akart nyomulósnak tűnni...szóval nem mindenkit riaszt el...
én is meglepődtem :)
13/14 anonim válasza:
"eddig direkt nem is akartam senkit" a másiknál még azt írtad, hogy volt már nőd
14/14 anonim válasza:
igen...volt barátnőm, de a szakítás után nem akartam senkit évekig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!