Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hahó férfiak! Mondjuk számokban milyen a tökéletes, kellemes nő számotokra?
biztos tudni akarod? :D van egy listám a fontos tulajdonságokról, de sokan nem szeretik ezért inkább priviben küldeném el :) nem akarom megint, hogy itt sírjanak :) de tudom, hogy olyan nő nem létezik, és nem is keresek olyat aki 1:1-ben olyan...hanem akiben a legjobb jó meg van és a legkevesebb rossz :)
21F
168cm 56kilo 24 év és elfogadja a 18x4.6 os szerszámomat 69 et preferálja a végsőkig :-D :-o :-D
lányok irhattok idősebbek is meg fiatalabbak is :-o :-D :-D
Te komolyan listát írsz arról, hogy milyen lányt keresel? És te cserébe mit tudsz nyújtani? Elég beképzelt lehetsz...
jaj már megint te vagy az a listás fiú?
komolyan listád van? az ilyen fajtád mint te siránkozik itt, hogy nincs barátnője . jó hogy nem találsz, ha listával rohangálsz...
talán adj az igényeidből le... kíváncsi vagyok, hogy nézhet ki egy ilyen fiú akinek "listája" van
#5-ös magamnak gyűjtöttem össze, mert nem tudtam pontosan mit keresek...nem tudtam "mi tetszik egy lányban"...és meg akartam tudni, egyszer elkezdtem összeszedni egy válaszhoz ide és végül formálódott a lista...itt leírtam válaszba, és elmentettem magamnak, hogy összeszedtem a fontosabb tulajdonságokat...végül 'tovább fejlesztettem'...
nem vagyok beképzeld, legalábbis én nem úgy látom, de kívülről nem tudom milyen vagyok...amit tudok nyújtani elég azoknak tudnia akikkel ismerkedem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!