Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kamasz fiúk! Nálatok mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kamasz fiúk! Nálatok mennyire probléma, ha egy lány nem az a lányos, cuki típus?

Figyelt kérdés

Szóval általában bakancsot hord, sokszor fiúkkal barátkozik, nem fotózza magát egyfolytában, az öltözködése nem éppen nőies. Laza, őszinte, nem nyávogós és finnyás.

Csak mert úgy vettem észre, hogy a cuki lányokat jobban kedvelik, és én inkább csak havernak lennék jó. Szerintetek?

/L

(Kort írjatok)

2014. júl. 30. 10:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Köszönöm szépen annak aki lepontozott... bár egy indokot adhatna hogy mi nem tetszik neki #6-os voltam
2014. júl. 30. 20:32
 12/12 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem a nőies-cuki-nyavajgós tulajdonságok nem járnak (mindig) együtt. Olyan lányt is ismerek, aki fiúsan öltözködik, laza, de közben mindenért nyavajog. És ismerek olyan lányt, is, akinagyon nőiesen öltözködik, de semmi baj nincs vele, szócsatában egy fiút is megverne, tehát szerintem ez a nyerő. Nekem legalábbis az utobbi jön be. (Azért ha még kamasz vagy, majd ki fogod nőni ezt a fiússágot és nőiessé válsz ;))

15/F

2014. aug. 23. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!