Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megerőszakolták a barátomat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megerőszakolták a barátomat, tanácsok?

Figyelt kérdés

Megerőszakolták a legjobb lány barátomat és nagyon magába zuhant /amit teljesen megértek..az élmény,plusz a rendőrségre, a bíróságra járás stb../. Hogyan tudnék rajta segíteni? Mióta az eszünket tudjuk barátok vagyunk, viszont mióta megtörtént a dolog, senkivel nem beszél, a szobájában a nap 24 órájában, nem válaszol a telefon hívásokra se az üzenetekre.A szülei se tudnak vele beszélni mert velük se akar beszélni semmiről.

Hogyan tudnám elfelejtetni vele a történteket, vagy legalább ha elfeledtetni nem is akkor jobb kedvre deríteni , hogy ne legyen így begubózva. A szülei is kerestek már engem, hogy úgymond én vagyok az "utolsó mentsváruk" mert tudják, hogy én ismerem a világon legjobban őt. Kétszer is voltam náluk. Először a szobájába se engedett be, beszéltem hozzá a csukott ajtón keresztül de semmi válasz. Másodszor már kinyitotta az ajtót de csak nézett le a földre rám se nézett és csak némán ült az ágyán. El telt 2 hét és most pénteken újra megfogok próbálni vele beszélni.

Egyedül lesz otthon mivel a szüleinek el kell menni 1 temetésre és nem szeretném ha egyedül lenne, mert félek valami rosszat fog magával tenni..

Pár jó tanács nagyon jól jönne most, hogy mit tegyek,miket mondjak neki!

2014. júl. 29. 21:28
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
61%

Ez a legdurvább, legmocskosabb, leggonoszabb emberi dolog! Az unokatesómnak is a legjobb barátnőjét erőszakolták meg 2 éve! A csuklója is eltört...

Maradj vele, lássa, hogy számíthat rád, és éreztesd vele, hogy nagyon fontos nem csak neked de a családjának is. Ha bármi hülyeséget csinálna, azzal magának ártana a legkevesebbet. Ezeket mondd el neki, és ne beszéljetek erről a dologról, próbáld felvidítani, de ne erőltetetten!

2014. júl. 29. 21:42
 12/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek, hogy szánt rám időt és válaszolt és azoknak is akik privátban érdeklődnek!

Le maradt az írásból annyi, hogy én fiú vagyok.

Arra is gondoltam, hogy azért nem akar velem szóba állni mert én is fiú vagyok, vagy rosszul gondolom?

#10-es igen sajnos azt kell, hogy mondjam, hogy a második amit leírtál.

A kutyáját sétáltatta meg pár utcát ment és ott kapta el 2 nagydarab fickó. Legalábbis a rendőrök azt mondták nekik ezt mondta. De én hiszek neki, mármint miért hazudna az ember ilyenről?

2014. júl. 29. 22:09
 13/21 anonim ***** válasza:
0%

Igen, az erőszakra én is kíváncsi lennék. Lehet hogy az az erőszak, hogy a jópasi aki megdugta a buliban másnap nem hívta fel?

Ezért is depibe tudnak zuhanni a lányok.

2014. júl. 29. 22:09
 14/21 anonim ***** válasza:
0%

Kamu a sztori!

A nemierőszakolók nem kettesével szoktak járni. És ritkán van olyan hogy két nagydarab férfi az elkövető.

Hatóság félrevezetése... figyelemfelhívás a saját elcseszett életére stb.

Gondolom még lelkileg 16 éves szinten van.

2014. júl. 29. 22:11
 15/21 anonim ***** válasza:
61%

"A nemierőszakolók nem kettesével szoktak járni. És ritkán van olyan hogy két nagydarab férfi az elkövető. "

Te meg tudod is . Nincs erre szabály , hogy csak egyedül lehet megerőszakolni vkit. -.-

2014. júl. 29. 22:14
 16/21 anonim ***** válasza:
0%

Szabály nincs. Bűnügyi statisztika van.

Megeshet, de nagyon ritka.

Ha 2en kapnak el egy nőt, akkor mind a kettő átlagos testalkatú valószínűleg. Nem nagydarab.

Voltak hasonló tantárgyaim...

persze attól még megeshet, csak elég csekély az esélye. és a feltételezett áldozat életkora további aggodalmakra ad okot, mint azt korábbi hozzászólásomban említettem.

ha meg kamu, akkor hatóság félrevezetése. egyéb bűncselekményekre felhasználható kapacitás lekötése...

2014. júl. 29. 22:18
 17/21 anonim ***** válasza:
79%

Ha fiú vagy, akkor sajnos ez a baj.Egy ilyen eset után nem hiszem, hogy fiút akarna látni...Jobb lenne neki a legjobb barátnõjével lenni ha van ilyen.Ja és ha átmész hozzá, akkor visszavonom, NE öleld át.Ha magától odabújik az rendben van, de ha te kezded, lehet(sõt, majdnem biztos), hogy letámadásnak fogja venni és nem elég, hogy téged megutálhat, de még jobban magába is fordulhat.

7.válaszoló

2014. júl. 29. 22:19
 18/21 A kérdező kommentje:

16-os. Nem gondolod, hogy 1 vékony lánynak más milyen érzés mikor két csávó a sötétben rá támad vagy mondjuk rád vagy rám ránk mászna ugyanaz a két fickó. Most nem kell szó szerint elképzelni, de gondolom érted mire célzok ezzel. Plusz gondolom a történtek utáni sokk is szerepet játszhat stb.

Egyáltalán nem olyan lány aki ilyen drasztikus dolgokat tenne az emberek figyelméért.

2014. júl. 29. 22:28
 19/21 anonim ***** válasza:
Ha igazi a történet, akkor remélem minél előbb felgyógyul!
2014. júl. 29. 22:32
 20/21 anonim ***** válasza:
ha átmész hozzá és közeledik feléd akkor szerencséd van mert tudja hogy benned még bízhat és talán később ha kiheverte a dolgokat ami hosszu idő akkor lehet még köztetek valami de ha nem akar feléd közeledni akkor bizd a vigasztalást a lányokra
2014. júl. 29. 22:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!