Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most készülök bemutatni....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most készülök bemutatni. Tanácsok?

Figyelt kérdés

Nemsokára bemutatom a barátom a szüleimnek, és kicsit félek, hogy szimpatikus lesz-e nekik, meg mit szólnak egyáltalán. Tanácsokat tudnátok adni esetleg, amiket ilyenkor érdemes megfogadni?

én 17L, Ő 26F

2014. jún. 17. 22:43
 1/5 ASOT ***** válasza:
Erre nincs semmi jó tanács. Túl idős hozzád (még). ÉS ezaz ami szüleidnek nem fog tetszeni.
2014. jún. 17. 22:44
 2/5 anonim ***** válasza:

sokak szerint nem idős hozzá, de én 26 évesen sosem kezdtem volna egy 17 évessel, szóval még sok ja!

Ott a pasi fejében vannak gondok.

2014. jún. 17. 22:46
 3/5 anonim ***** válasza:
szerintem se fognak örülni, kivéve ha nagyon lazán nevelnek...
2014. jún. 17. 22:54
 4/5 anonim ***** válasza:

Mivel szülőkről beszélünk magas végzettségi szintnek és jó vagy legalábbis stabil keresetnek nyílván örülni fognak.

A korának már annyira nem biztos.

Erre jó tanácsot adni nem lehet, ezen túl kell esni és majd ott a helyzet fog dönteni sok mindenről.

Pl nem lesz mind1 a barátod modora de ezt kár is megjátszani sztem.

Szóval csak vidd el és lesz ahogy lesz.

2014. jún. 17. 23:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem csak tudják, hogy mennyi idős, meg tuti mesélt már róla. Elég fura lenne, ha nem így történt volna. Neked nincs izgulni valód, maximum a barátodnak. Majd amikor ő mutat be.. :D Esetleg kontrolláld a szüleidet vagy a barátodat, ha látod, hogy kínos irányba halad a találkozás :)
2014. jún. 17. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!