Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most készülök bemutatni. Tanácsok?
Figyelt kérdés
Nemsokára bemutatom a barátom a szüleimnek, és kicsit félek, hogy szimpatikus lesz-e nekik, meg mit szólnak egyáltalán. Tanácsokat tudnátok adni esetleg, amiket ilyenkor érdemes megfogadni?
én 17L, Ő 26F
2014. jún. 17. 22:43
1/5 ASOT válasza:
Erre nincs semmi jó tanács. Túl idős hozzád (még). ÉS ezaz ami szüleidnek nem fog tetszeni.
2/5 anonim válasza:
sokak szerint nem idős hozzá, de én 26 évesen sosem kezdtem volna egy 17 évessel, szóval még sok ja!
Ott a pasi fejében vannak gondok.
3/5 anonim válasza:
szerintem se fognak örülni, kivéve ha nagyon lazán nevelnek...
4/5 anonim válasza:
Mivel szülőkről beszélünk magas végzettségi szintnek és jó vagy legalábbis stabil keresetnek nyílván örülni fognak.
A korának már annyira nem biztos.
Erre jó tanácsot adni nem lehet, ezen túl kell esni és majd ott a helyzet fog dönteni sok mindenről.
Pl nem lesz mind1 a barátod modora de ezt kár is megjátszani sztem.
Szóval csak vidd el és lesz ahogy lesz.
5/5 anonim válasza:
Szerintem csak tudják, hogy mennyi idős, meg tuti mesélt már róla. Elég fura lenne, ha nem így történt volna. Neked nincs izgulni valód, maximum a barátodnak. Majd amikor ő mutat be.. :D Esetleg kontrolláld a szüleidet vagy a barátodat, ha látod, hogy kínos irányba halad a találkozás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!