Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyien ismerkednének meg velem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mokledor kérdése:

Mennyien ismerkednének meg velem?

Figyelt kérdés

Ha azt mondom hogy egy sportos testalkatú 183cm magas 78kg-os. Éppen a Vendéglátás Gazdálkodás Szakon vagyok Szakács, Cukrász, Pincér, és Vendéglátó Szervezői Szakon vagyok. És Sportban is (MMA, Thay Box, Box, Kempó) ott vagyok a szeren.

Csak kíváncsiságból kérdezem hogy mennyien érdeklődnének utánnam?

2014. júl. 29. 20:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
ezek rohadt száraz tények, ettől még lehetsz egy fatuskó:D
2014. júl. 29. 20:26
 2/11 A kérdező kommentje:
és 20\f
2014. júl. 29. 20:26
 3/11 A kérdező kommentje:
na látod ez is igaz ;) lehetek egy tuskó. Akár egy rohadt bunkó is :D
2014. júl. 29. 20:27
 4/11 anonim válasza:
Hmm...én nem:) Ezekből ítélve eléggé nagyképű lehetsz és nem sok tudással...ne érts félre, lehet, hogy tévedek, de valahogy ez a megérzésem ezekről a tényekről:)
2014. júl. 29. 20:32
 5/11 A kérdező kommentje:
és ha csak nem nagyképű hanem csak büszke hogy szakács vagyok ? :)
2014. júl. 29. 20:51
 6/11 anonim válasza:
A szakács egy igen pökhendi állatfaj:D ha nem az valaki akkor az nem jó szakács:D (tapasztalat)
2014. júl. 29. 22:04
 7/11 A kérdező kommentje:
Ez jó :) tetszik hát én nem vagyok az a felvágós szakács ha ízlik ízlik ha nem akkor mennyél máshová :333 :DD
2014. júl. 31. 19:00
 8/11 anonim válasza:

"ha nem akkor menjél máshová"

Látod, pont ez az:D:D

2014. júl. 31. 23:38
 9/11 A kérdező kommentje:
Na jó tényleg. Akkor mondom azt hogy ha rosszul főzök akkor úgysem jön vissza az a vendég.
2014. aug. 8. 22:46
 10/11 anonim válasza:

Lényegtelen:) itt a mentalitásról van szó:)

De egyébként sok lánynak ez tetszik:) Nekem nem, márcsak azért sem mert én is szakács vagyok:D és magamról tudom hogy nem vagyunk egy egyszerű esetek:D

2014. aug. 9. 06:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!