Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek lenne értelme egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lenne értelme egy tanácsadó oldalnak?

Figyelt kérdés

Szívesen foglalkoznék emberekkel, és általában mindenki nekem mondja el a problémáit mind szerelmi, mind a "normál" életéből. Szeretek tanácsokat adni, és segíteni:)

Szerintetek mennyire működhetne egy ilyen oldal?:)

2014. júl. 29. 20:04
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha tapasztalt vagy akkor jelentkezz az egyik oldalnál mint orvos, de gondolom nem vagy az, így maradnak az ilyesmi fórumok.
2014. júl. 29. 20:05
 2/5 A kérdező kommentje:

Sikerült már nagyon sok dolgot átélnem életem során, és most gondolkoztam el azon, hogy lehet jelentkeznék egyetemre pszichológia szakra:)

Csak még nem jártam utána, hogy ez az új rendszer hogyan fogadja az olyanokat, akiknek van már egy diplomája más területen

2014. júl. 29. 20:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Na ezt én se tudom, hogy van pontosan, de akkor nézz utána :)
2014. júl. 29. 20:10
 4/5 anonim ***** válasza:

Vigyázz, mert:

1, sok ember megy-jár pszichológiára és társaira, mert ugyanúgy érzi magáról, hogy tud segíteni a másiknak, mint te, de;

2, ez nem jelenti azt, hogy valóban alkalmas is rá;

3, sokan kigondolnak egyfajta életszemléletet, gondolkodásmódot, majd rátanulnak, és azt hiszik, hogy az tuti nyerő, "segít" mindenkinek, mindenre "megoldást tud" adni ezáltal;

4, sok valóban segítő szakembert, és - kókler - "szakembert" termelt már ki a mai magyar oktatáspolitika emiatt, így a piac már-már telített.

Egy kérésem van - ha lehet -: gondold meg jól mibe fogsz bele.

2014. júl. 29. 20:22
 5/5 A kérdező kommentje:

Ebben teljesen egyet értek!

Hiszen nem minden fekete és fehér. És minden egyes ember más és más. Hiába hasonló két probléma az egyének miatt különbözik ezért lehet, hogy a megoldás is el fog térni.

Erre ezer meg egy példát is lehetne mondani, de én nem azért csinálnám, hogy tudjam magamról hogy na hát én mekkora szakember vagyok és hú...

Hanem mert segíteni szeretnék, és tudom, hogy képes vagyok kilépni a saját magam árnyékából, és mások érdekeit előbbre helyezni

2014. júl. 29. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!