Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22 évesen van értelme figyelembe venni egy 17 éves csajt? Egyáltalán mennyire lehet őket komolyan venni?
Kamaszkoromban elég vékony voltam és amint javasolták a konditermet, el is kezdtem keményen edzeni, nem túlzok ha azt mondom még így visszagondolva magamat is túlszárnyaltam, abban az időben emiatt is nem ismerkedtem senkivel, mert nem láttam magamban potenciált ami miatt valaki férfinek érezheti magát.
Már 20 éves koromra összehozni egy olyan testet, amit meg is jegyeztek néhányan, akit érdekel az ilyesmi.
Ezután jöttek a bulik, a haverjaim ismeretségeken keresztül hívtak el csajokat, ez mind szép és jó, csak nem korunkbeliek, a legalsó határ 15 éves a legfelső 19 de az már ritka.
Van most ez a 17 éves csaj, aki rám van akadva, szabályosan törnöm sem kell magamat, kérlel hogy menjünk együtt ide oda, kísérjem el szoliba stb
Szimpatikus meg minden, de attól tartok hogy csak az izmaim miatt vág fel velem hogy az Én oldalamon állhat az utcán.
teljes jogos, maximálisan egyetértek! hasonló cipőben vagyok, csak nem gyúrtam ki magam annyira még.
DE: én azt mondom, érzed jól magad! nem baj az, ha párszor lefekszel egy szép 17 éves lánnyal. és köztük is akad értelmes.
és én személy szerint örülnék, ha ilyen társaságba járhatnék, mint te. szeretném bepótolni azt az érzést, ami anno kimaradt, hogy egy 16 éves lány odavan értem.
23F
Ne haragudjatok lányok, hogy ezt kell írnom de én magam is sajnos tapasztaltam és 2 barátom is, hogy a 17 évese abszolút megbízhatatlanok. Nem tudják mit akarnak, általában tényleg csak ilyen felszínes dolgokra mennek, legtöbbször 2 értelmes mondatot nem lehet váltani velük vagy ha igen, akkor is mindig van valami amit nem mondanak el és a végén úgy fogtok szakítani hogy nem fogod érteni mi volt a baj. Meg fog unni, ki akar próbálni mást, stb..
Szóval komoly kapcsolatra ne számíts, nagyon-nagyon ritka az ilyen, abból a pár szóból amit írtál nem úgy tűnik mintha ő képes lenne komolyan gondolni a dolgokat. Ha akarod, feküdj le vele párszor, élvezd aztán ennyi. De számíts rá, hogy nem fog örökké tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!