Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 22 évesen van értelme figyelem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

22 évesen van értelme figyelembe venni egy 17 éves csajt? Egyáltalán mennyire lehet őket komolyan venni?

Figyelt kérdés

Kamaszkoromban elég vékony voltam és amint javasolták a konditermet, el is kezdtem keményen edzeni, nem túlzok ha azt mondom még így visszagondolva magamat is túlszárnyaltam, abban az időben emiatt is nem ismerkedtem senkivel, mert nem láttam magamban potenciált ami miatt valaki férfinek érezheti magát.

Már 20 éves koromra összehozni egy olyan testet, amit meg is jegyeztek néhányan, akit érdekel az ilyesmi.

Ezután jöttek a bulik, a haverjaim ismeretségeken keresztül hívtak el csajokat, ez mind szép és jó, csak nem korunkbeliek, a legalsó határ 15 éves a legfelső 19 de az már ritka.

Van most ez a 17 éves csaj, aki rám van akadva, szabályosan törnöm sem kell magamat, kérlel hogy menjünk együtt ide oda, kísérjem el szoliba stb

Szimpatikus meg minden, de attól tartok hogy csak az izmaim miatt vág fel velem hogy az Én oldalamon állhat az utcán.

2014. júl. 28. 19:07
1 2
 11/13 anonim válasza:
atttól függ megmutatja-e a p*náját
2014. júl. 28. 19:57
 12/13 anonim ***** válasza:

de kérdező most nem mind1 ki mit mond?? te dolgod. Az meg mit érdekel miért tetszel neki..

vagyis hogy, érdekelhet, de végső soron te tudod mit akarsz, ha bármit is egyáltalán.

2014. júl. 28. 21:17
 13/13 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább Te vagy komolytalan ezzel a kérdéssel :D
2014. júl. 28. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!