Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akkor most mit is szeretne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor most mit is szeretne?

Figyelt kérdés

Van 1 fiú aki tetszik netről, valószínűleg találkozunk életben is(szervezünk egy talit pár embernek és ő is jön szerintem)

Tehát ő egy olyan srác, aki nagyon kedves...De nehezen nyílik meg, a titkaiba senkit sem avat be, páran azt is mondják, hogy nem érdekli semmi és senki...Nekem nyáron mégis sikerült rengeteget MSN-eznem vele...Ezeket mondta:

"Az a jó csaj akiért sokáig kell küzdeni"

-De "Hááát én se vagyok kezdeményező típus"

Még nem volt barátnője.Aztán próbáltam kérdezősködni más ismerősökön keresztül,de az eredmény pont az volt, amit vártam, vagy várnom kellett volna...Természetesen semmit sem tudott kihúzni belőle..Ekkor megkértem a haveromat, hogy kérdezzen rá simán, mit szólna ha tetszene nekem és hogy lenne-e esélyem nála...Válasz "mittudomén", majd állandóan azt kérdezte, engem közvetít-e haverom...

Aztán rákérdeztem én annál aki tetszik, h haverom komolyan megkérdezte-e azt, vagy csak hülyít(mint aki nem tud semmiről ^^)

Erre:"Igen megkérdezte, és csak akkor fogok válaszolni rá, ha bevallod az igazat miért érdekel" Azt mondtam, h haverom magától kérdezte meg...Pár nap múlva pedig azt írtam neki, h nemcsak haverom kíváncsi a válaszra..Erre:

-De mit válaszoljak rá? :D

Egyre kevesebbet kezdtünk el beszélni, mióta a suli tart, de azon a napon, amikor a haverom megkérdezte, egész este..Régebben volt még, hogy rámírt megnézném-e a fényképeit(nem olyan fiú aki menő akar lenni és mindenhova kiteszi őket)

Amikor sokat beszéltünk is nekem brb volt írtam hogy:"várj meg", azt írta h "Rád mindig szívesen várok"

Szerintetek? :S

(és bocsi a helyesírási és gépelési...meg persze fogalmazási hibákért)

2010. jan. 10. 21:04
 1/8 anonim ***** válasza:
bocsi. de olyan krvahosszu kérdést irtál hogy lusta vok elolvasni. :/
2010. jan. 10. 21:08
 2/8 A kérdező kommentje:
Valami értelmes válasz? :D
2010. jan. 10. 21:09
 3/8 anonim ***** válasza:

A Helyesírási hibákat elnézzük.

De most azt kérdezed, hogy lúzer-e a srác, vagy csak valakitől bíztatást vársz? Tégy úgy, ahogy a szíved diktálja.

2010. jan. 10. 21:10
 4/8 A kérdező kommentje:
Hát engem az érdekelne, hogy vajon..lenne-e nála esélyem...
2010. jan. 10. 21:12
 5/8 anonim ***** válasza:
még ő sem tudja eldönteni, mit akar.
2010. jan. 10. 21:14
 6/8 anonim ***** válasza:
Kisjányom, hány éves vagy? --mert ez olyan óvodás történet. Semmi nőiesség nincs még benned és a pasiban sincs férfiasság még...különben már felpróbált volna, még ha nem is szerelmes beléd:)
2010. jan. 11. 05:13
 7/8 A kérdező kommentje:

Ööö..nem mindenki fekszik le mindenkivel, akinek lehetősége lenne rá.Lehet ezt neked nehéz felfogni, de van ilyen.

Szerintem a 3. válaszolónak van igaza

2010. jan. 11. 15:28
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem tetszel neki,de ez a túlzott nyomulás és kérdezősködés kiábrándító is lehet..

abban nincs semmi rossz,hogy nézegeted a fényképeit..

maradj a közelében és barátkozzatok,hagyd,hogy nagyfiú legyen és ő tegye meg az első lépést.

2010. jan. 15. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!