Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van akkor ha tánc közben éreztem hogy a tanáromnak áll a farka? (pasiról van szó)
Figyelt kérdés
2014. júl. 28. 22:43
11/29 anonim válasza:
"*idősebb pasiról van szó"
Tényleg meglepő lenne, ha a tanár fiatalabb lenne nálad, az pedig még inkább, ha nő lenne farokkal.
12/29 A kérdező kommentje:
Jó aki érti-érti :) A kérdésbe azt akartam írni hogy idősebb pasiról van szó, azaz nem huszonévesről, de vmiért simán annyit küldött el hogy "pasiról van szó"
2014. júl. 28. 23:06
13/29 A kérdező kommentje:
Azaz nem pár év a korkülönbség hanem kicsit több
2014. júl. 28. 23:07
14/29 anonim válasza:
A pár évnél mennyi a kicsit több? Mennyi a pár év? :)
15/29 A kérdező kommentje:
Most végeztem gimiben (19 év)ő meg 40 körüli, de jól tartja magát, nem néz ki annyinak :P
2014. júl. 28. 23:40
16/29 anonim válasza:
Te rágerjedtél. ;) Szerintem jó esetben hancúrozás lesz a vége. ;)
17/29 anonim válasza:
#4 besírtam Rajtad bszki.:DDDDDDD
18/29 anonim válasza:
Ha 13 alatt vagy, akkor gáz, ha fölött, akkor ne simulj rá :D
20/29 A kérdező kommentje:
Ő simult hozzám..:D
2014. júl. 30. 21:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!